De juiste stof keuze

In onze uitgebreide collectie raamdecoratie, kunt u kiezen voor verduisterende, gesloten, lichtdoorlatende en transparante stof. Transparante stof filtert het binnenkomende licht en beperkt de inkijk. Lichtdoorlatende stof filtert het zonlicht nog verder en biedt meer privacy. Verduisterende stof houdt het daglicht buiten. Lees hier meer over de verschillen en de mogelijkheden van de verschillende stofsoorten en kies de optie die het beste past bij uw interieur.

Keuze van stofsoort per type raamdecoratie

Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Duo-rolgordijnen

Verduisterend

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen blokkeren het binnenkomende licht en zijn daardoor ideaal voor gebruik in de slaapkamer of andere ruimtes in huis die u graag goed donker wilt maken. Verduisterende rolgordijnen zijn in zowel lichte kleuren, zoals wit of crème, als in donkere kleuren te verkrijgen. U kunt genieten van het comfort van verduisterende gordijnen ongeacht de kleur van uw keuze.

Verduisterende rolgordijnen

Gesloten

Gesloten rolgordijnen

Gesloten rolgordijnen reduceren het binnenkomende licht. Voor ruimtes die niet verduisterd hoeven te worden en waar u geen last heeft van binnenkomend licht , kunt u kiezen voor gesloten rolgordijnen. Ze filteren het fellere zonlicht, maar zijn niet verduisterend.

Gesloten rolgordijnen

Lichtdoorlatend

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen laten het binnenkomende natuurlijke licht gefilterd binnen. Terwijl u het daglicht naar binnen laat komen, kunt u met lichtdoorlatende rolgordijnen toch de nodige privacy creëren in uw woning. Door gebruik van lichtdoorlatende rolgordijnen wordt de reflectie op uw TV of computer scherm gereduceerd, hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor gebruik in uw werkruimte of kantoor.

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Elektrische raamdecoratie onderhouden

Het onderhouden van elektrische raamdecoratie verschilt niet veel van het onderhoud van handmatig bediende raamdecoratie. Omdat het een elektrisch product betreft zijn er echter wel een aantal bijzonderheden.

Bestel gratis kleurenstalen

Om u te helpen bij de keuze van de kleur van uw elektrische raamdecoratie, bieden wij de mogelijkheid om gratis kleurenstalen te bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke stof het beste past bij uw interieur.

Bekijk onze collectie elektrische raamdecoratie en maak een selectie
Klik op 'gratis kleurenstaal' om deze toe te voegen aan uw winkelmandje
Rond de bestelling af en u ontvangt binnen 3 werkdagen de kleurstalen thuis
To top