Winkelwagen

Ontdek Smart Home

Rolgordijn lichtdoorlatend werkkamer Rolgordijn lichtdoorlatend werkkamer

Smart Home.
Slim woonplezier.

 

COMFORT EN VEILIGHEID.

Automatiseren moet het leven makkelijker maken. Daarom is onze superslimme zonwering ook nog eens supersimpel te bedienen. Dat kan met een afstandsbediening, smartphone of je stem. De zonwering kan ook tijdens vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een prettig en veilig idee. Welkom bij Smart Home.

Don't worry. Go Appy.

Waar je ook bent, met onze app ben je volledig in control. Zo kun je bijvoorbeeld via je smartphone op afstand je gordijnen bedienen. Merk je op je werk dat het een hele warme dag wordt? Sluit via de app de raamdecoratie en je komt straks thuis in een prettig koel huis. Programmeren kan ook en is bijzonder eenvoudig. ‘s Ochtends de rolgordijnen vanzelf omhoog en ‘s avonds weer naar beneden? Jouw slimme huis kan het.

Programmeer de atmosfeer.

Binnen Smart Home kun je zogenaamde scenario’s maken. Daarmee activeer je met één druk op de knop meerdere slimme producten. Een ‘Netflix’ scenario bijvoorbeeld. Dat sluit de gordijnen, dimt de verlichting en zet de verwarming in de woonkamer op 21 graden. De ideale sfeer voor een film of serie. Popcorn moet je nog wel zelf regelen.

Semi transparant zwarte rolgordijnen en donkergroen gordijn

Waarom Smart Home?

 

Gemak.

Stel de apparatuur eenmalig in. En alles wat je vroeger meerdere malen per dag handmatig deed (gordijnen open en dicht, licht aan aan en uit etcetera), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

 

Veiligheid.

De zonwering kan ook tijdens vakanties automatisch open en dicht. Alsof je thuis bent. Een prettig en veilig idee, zo’n bewoonde indruk.

 

Energiebesparing.

Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Dat bijvoorbeeld de schermen laat zakken als de zon gaat schijnen? Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten? Je Smart Home kan het. En nog veel meer.

somfy tahoma smart home

TaHoma. Onze intelligente duizendpoot.

TaHoma is het intelligente centrum van je slimme huis. Je controleert er moeiteloos je rolgordijnen, rolluiken, toegang, verlichting en het klimaat in huis mee. TaHoma is compatible met meer dan 100 aansluitbare producten als Sonos, Google Assistant, Amazon Alexa, Philips HUE en Velux dakramen. De besturing gaat via tablet, smartphone, computer, smartwatch of zelfs een spraakassistent.

Bekijk de Somfy TaHoma.

Somfy Connexoon. Kant en klaar gemak.

Met Somfy Connexoon kun je zaken als jaloezieën, honingraatgordijnen en verlichting centraliseren, bedienen en programmeren. Het werkt met PoweredBlinds elektrische gordijnen, Philips Hue-verlichting, Google Assistant en IFTTT. En komt met vier handige kant en klare scenario’s: ‘Weer thuis’, ‘Huis verlaten’, ‘Bescherming tegen de zon’ en ‘Privacy’. Zo kun je gemakkelijk en snel aan de slag. Natuurlijk is het ook mogelijk om eigen scenario’s toe te voegen.

Kijk hier welke bediening het beste bij je past.

 

somfy connexoon
Rolgordijnen lichtdoorlatend woonkamer beige

Hoe vertel ik het m’n huis?

 

Een luisterend huis is geen toekomstmuziek. Met Google Assistant kun je stemcommando’s geven. Zeg bijvoorbeeld ‘Ok Google, gordijnen woonkamer open’ en je gordijnen gehoorzamen.

Meer informatie over stembediening.