Winkelwagen

**Ter ondersteuning van de internationale inspanningen tegen Covid-19 werken de meeste van onze medewerkers vanuit huis. Het grootste deel van ons logistieke netwerk en onze productie blijft normaal functioneren, maar we kunnen niet garanderen dat er geen vertragingen zullen zijn in relatie tot onze normale service en levering.**

 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Help & Advies

Help en advies

Hier vind u meer informatie over de elektrische raamdecoratie van Poweredblinds. Kunt u de informatie niet vinden, of wilt u persoonlijk geholpen worden? Neem dan contact op met de klantenservice, wij helpen u graag verder. Mail ons via info@poweredblinds.nl of bel + 31 (0)23-562 1221.

Telefonisch zijn wij op maandag, dinsdag en vrijdag bereikbaar van 10.00- 17.00 uur.

Elekrische raamdecoratie

About our Motorised Blinds

Ontdek de mogelijkheden van onze collectie elektrische rolgordijnen (voor ramen en dakramen), vouwgordijnen, duo-rolgordijnen en elektrische gordijnrails.

Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie

De stof kiezen

Choosing your blind fabric

We bieden een ruime keuze uit diverse stoffen. Mooie kleuren uitgevoerd in verduisterende, gesloten of transparante stof. Bekijk de verschillende stof opties en maak een keuze die het best past bij uw wensen en interieur.

Bekijk onze stof opties

Gordijnmaat opmeten

Measuring your blinds

Poweredblinds elektrische raamdecoratie wordt op maat gemaakt. Het van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product en merk verschillen.

Raadpleeg ons meetadvies

Cassette opties

Finishing options

We bieden verschillende opties voor de afwerking van uw rolgordijn, zoals een ronde of vierkante cassette (bovenbak) en de kleur van de cassette.

Ontdek de mogelijkheden

Somfy motor & batterijen

Power your blinds

Poweredblinds elektrische raamdecoratie is voorzien van een draadloze elektrische motor. Deze is in het product geïntegreerd en dus niet zichtbaar. De draadloze motor wordt in de meeste gevallen van stroom voorzien door een batterij.

Kies je stroomvoorziening

Uw raamdecoratie bedienen

Choose your controls

Poweredblinds heeft verschillende afstandsbedieningen en wandschakelaars. Behoefte aan meer comfort? Kies dan voor een timer of sensor. Meerdere bedieningsopties combineren is ook mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden

Eenvoudig te monteren

Install your blinds

De draadloze motoren zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt en dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn.

Bekijk de montage instructies

Smart Home van Somfy

Programming your blinds

Uw hele huis onder controle, waar u ook bent, dat is “Smart Home by Somfy”. Naast slimme elektrische raamdecoratie integreren is het mogelijk om nog veel meer in huis op afstand te bedienen. Buitenzonwering, garagedeuren, verlichting en alarmsysteem componenten. Alles bedienen vanaf je smartphone.

Ontdek de mogelijkheden

Poweredblinds Klantenservice

Customer Service

Heeft u vragen over onze elektrische raamdecoratie, of wilt u graag persoonlijk advies? De Poweredblinds Klantenservice helpt u graag verder.

Klantenservice