Help en advies

Hier vind u meer informatie over de elektrische raamdecoratie van Poweredblinds. Kunt u de informatie niet vinden, of wilt u persoonlijk geholpen worden? Neem dan contact op met de klantenservice, wij helpen u graag verder. Mail ons via info@poweredblinds.nl of bel 023-562 1221.

Elekrische raamdecoratie

Alles over elektrische raamdecoratie van Poweredblinds

Ontdek de mogelijkheden van onze collectie elektrische rolgordijnen (voor ramen en dakramen), vouwgordijnen, duo-rolgordijnen en elektrische gordijnrails.

Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie

De stof kiezen

De juiste stof kiezen

We bieden een ruime keuze uit diverse stoffen. Mooie kleuren uitgevoerd in verduisterende, gesloten of transparante stof. Bekijk de verschillende stof opties en maak een keuze die het best past bij uw wensen en interieur.

Bekijk onze stof opties

Gordijnmaat opmeten

Gordijnmaat opmeten

Poweredblinds elektrische raamdecoratie wordt op maat gemaakt. Het van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product en merk verschillen.

Raadpleeg onze meet adviesen

Cassette opties

Elektrische rolgordijn afwerking opties

We bieden verschillende opties voor de afwerking van uw rolgordijn, zoals een ronde of vierkante cassette (bovenbak) en de kleur van de cassette.

Ontdek de mogelijkheden

Somfy motor & batterijen

Elektrische raamdecoratie stroomvoorziening opties

Poweredblinds elektrische raamdecoratie is voorzien van een draadloze elektrische motor. Deze is in het product geïntegreerd en dus niet zichtbaar. De draadloze motor wordt in de meeste gevallen van stroom voorzien door een batterij.

Kies je stroomvoorziening

Uw raamdecoratie bedienen

Elektrische raamdecoratie bedienen

Poweredblinds heeft verschillende afstandsbedieningen en wandschakelaars. Behoefte aan meer comfort? Kies dan voor een timer of sensor. Meerdere bedieningsopties combineren is ook mogelijk.

Bekijk de bedienings mogelijkheden

Eenvoudig te monteren

Elektrische raamdecoratie installeren

De draadloze motoren zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt en dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn.

Bekijk de montage instructies

Smart Home by Somfy

Programming your blinds

Uw hele huis onder controle, waar u ook bent, dat is "Smart Home by Somfy". Naast slimme elektrische raamdecoratie integreren is het mogelijk om nog veel meer in huis op afstand te bedienen. Buitenzonwering, garagedeuren, verlichting en alarmsysteem componenten. Alles bedienen vanaf je smartphone.

Ontdek Somfy Smart Home

Raamdecoratie onderhoud

Het onderhouden van elektrische raamdecoratie verschilt niet veel van het onderhoud van handmatig bediende raamdecoratie. Omdat het een elektrisch product betreft zijn er echter wel een aantal bijzonderheden.

Lees verder

Video instructies

Elektrische raamdecoratie video instructies

Bekijk de Poweredblinds instructie video's en ontdek hoe eenvoudig u de raamdecoratie monteert, hoe u de afstandsbediening gebruikt en je alles naar wens kunt instellen.

Bekijk de video tutorials

Bezoek onze showroom

Poweredblinds Showroom in Somfy House Hoofddorp

Bezoek de Poweredblinds showroom in het Somfy House. Maak kennis met Poweredblinds elektrische raamdecoratie en ontdek de vele mogelijkheden van Somfy Smart Home oplossingen.

Lees verder

Poweredblinds Klantenservice

Poweredblinds Klantenservice

Heeft u vragen over onze elektrische raamdecoratie, of wilt u graag persoonlijk advies? De Poweredblinds Klantenservice helpt u graag verder.

Klantenservice

To top