Winkelwagen

Elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen
Warme weelde: nieuwe collectie vouwgordijnen.

We zijn bezig met onze nieuwe collectie vouwgordijnen. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je e-mailadres hieronder achter en we mailen je zodra de nieuwe collectie elektrische vouwgordijnen beschikbaar is.

Hou me op de hoogte!


 

Elektrische vouwgordijnen beige Roman lifestyle
Elektrische vouwgordijnen Melbourne grijs

OP MAAT GEMAAKT.

Elk automatisch vouwgordijn wordt op maat gemaakt voor jou. Je vouwgordijn past daarom precies voor jouw raam, wat een mooi, strak resultaat oplevert. Let er wel op dat je jouw vouwgordijn secuur inmeet: als het eenmaal op maat gemaakt is met de maten die jij hebt doorgegeven, kan de maat niet meer aangepast worden.

 

IN DE PLOOI.

De zachte plooien van elektrische vouwgordijnen zijn een perfecte aanvulling op een traditioneel ingerichte kamer. Kies uit een selectie prachtige zachte kleuren.

Vouwgordijn verduisterend: donkere slaapkamer voor een goede nachtrust.

In de slaapkamer kunnen volledig verduisterende vouwgordijnen een perfect middel zijn om goed te kunnen slapen. Door op elk willekeurig moment het daglicht volledig buiten te kunnen sluiten, besluit je zelf wanneer je de slaapkamer volledig wilt verduisteren. Dit doet je in een handomdraai dankzij verduisterende vouwgordijnen. Deze kun je ook nog eens zo instellen dat je wakker wordt van het zonlicht na het automatisch openen van je vouwgordijnen.

 

Semi-transparant vouwgordijnen: geen zicht naar binnen.

Waar compleet verduisterende vouwgordijnen in de slaapkamer erg fijn kunnen zijn, kan het in de woonkamer aangenamer zijn als er wat daglicht naar binnen valt. Dit kan bereikt worden met een automatisch vouwgordijn gemaakt van semi-transparante stof. Van buitenaf geeft een semi-transparante maar niet verduisterende stof ook een vriendelijkere uitstraling, doordat de verlichting er nog wat doorheen schijnt en zo een bewoond, gezellig huis laat zien. Deze kan voor andere ruimtes dan de slaapkamer dé juiste oplossing zijn.

Elektrische vouwgordijnen licht Roman lifestyle
Mobiele app Somfy Rollerblind screen 2

Bedien je elektrische vouwgordijn op jouw manier.

Je kunt jouw vouwgordijnen bedienen op de manier waarop jij wilt:

  • Met een wandschakelaar;
  • Met een afstandsbediening;
  • Via een app op je smartphone;
  • Via een spraakopdracht met je stem.

Je hoeft niet meer op te staan om je vouwgordijn te openen of sluiten, maar kunt eenvoudig op afstand je vouwgordijn in de gewenste stand zetten. Voor mensen die slecht ter been zijn of niet meer zo veel kracht hebben, kunnen op afstand bedienbare, elektrische vouwgordijnen een uitkomst zijn.

Meer informatie.