Winkelwagen

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen

Balanceren met licht en schaduw.

Met onze rolgordijnen kun je spelen met licht en schaduw. Zo creëer je voor iedere ruimte in huis de perfecte atmosfeer. Je kunt kiezen uit verschillende soort stof, elk met een eigen karakter en textuur. Je kunt bijvoorbeeld een verduisterende stof kiezen voor de slaapkamer om helemaal in het donker te kunnen slapen. En juist een semi-transparante stof kiezen voor een aangename woonkamersfeer en om zo contact met de wereld buiten te houden.

elektrische rolgordijnen

Het gemak van elektrische rolgordijnen.

Onze elektrische rolgordijnen zijn simpel te bedienen via een app, een afstandsbediening of je stem. Ze zijn voorzien van een onzichtbare en draadloze Somfy-motor en zijn al verkrijgbaar vanaf €179. Elektrische rolgordijnen in huis hebben meerdere voordelen.

Comfort & woonplezier
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (rolgordijnen open en dicht, licht aan en uit, etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De rolgordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je rolgordijnen sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

verduisterende rolgordijnen

 

 

 

Verduisterende rolgordijnen

Met verduisterende rolgordijnen creëer je een spel van licht en duisternis. Perfect voor in de slaapkamer. Je sluit er het daglicht volledig mee buiten, waardoor je ook overdag in een verduisterde slaapkamer een dutje kunt doen.
Maar een verduisterend stof wordt ook vaak gekozen voor in je werkkamer zodat je ten alle tijden goed op je computerscherm kan werken.
Onze rolgordijnen zijn op maat gemaakt, wat essentieel is wanneer je een ruimte geheel wilt verduisteren. Zo sluiten ze precies aan op de kozijnen.

verduisterende rolgordijnen

verduisterende rolgordijnen

 

 

 

Licht doorlatende rolgordijnen.

Een semi-transparante stof stelt je in staat om in een ruimte een geborgen gevoel te creëren zonder de connectie met buiten te verliezen. Het zorgt voor een magisch diffuus effect zoals de weerspiegeling van het maanlicht. Genoeg schaduw om het interieur te beschermen. Transparant genoeg om contact met buiten te houden. En tegelijk zorgt een semi-transparante stof voor genoeg privacy.

ecoluxury

 

 

 

EcoLuxury.

Innovatief duurzaam.

Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

ecoluxury

witte rolgordijnen op maat

 

 

 

Rolgordijnen op maat.

Onze rolgordijnen zijn op maat gemaakt. Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen.

Vier mogelijkheden van bedienen.

De afstandsbediening
Met onze afstandsbedieningen kun je meerdere rolgordijnen in jouw huis bedienen. De onzichtbare motor in het rolgordijn kun je heel eenvoudig koppelen met de afstandsbediening.

Somfy afstandsbediening
Vier mogelijkheden van bedienen.

Slimme app
Onze app maakt de bediening van je rolgordijnen wel heel eenvoudig. Je kunt al je gordijnen bedienen vanaf je smartphone. Waar je ook bent. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ’s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

Mobiele app Somfy Rollerblind screen 2
Vier mogelijkheden van bedienen.

Wandbediening
Via onze wandschakelaar kun je je rolgordijnen openen en sluiten. Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

Somfy wandbediening
Vier mogelijkheden van bedienen.

Handbediening
Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een niet-elektrisch rolgordijn dat je met een koord opent en sluit.

Handbediening rolgordijn

elektrische rolgordijnen

 

 

 

Eenvoudig te monteren.

Onze (elektrische) rolgordijnen zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische rolgordijnen heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.

simply good

 

 

 

Simply Good rolgordijnen.

Voor wie een snelle en professionele oplossing wil en nooit op kwaliteit wil inleveren, bieden wij Simply Good rolgordijnen aan. Simply Good rolgordijnen zijn verkrijgbaar in onze vijf populairste kleuren en in twee varianten: semi-transparant en verduisterend. Het rolgordijn wordt altijd geleverd met een gratis afstandsbediening en met een levertijd van 5 werkdagen.

simply good

duo rolgordijnen

 

 

 

Duo rolgordijnen.

Naast rolgordijnen maken we duo rolgordijnen. Bij duo rolgordijnen is de ene baan transparant en de andere semi-transparant. Zo bewegen de twee stofbanen sierlijk langs elkaar heen en laten je spelen met het licht. Meer of minder privacy? Veel of weinig lichtinval? De twee soorten stofbanen stellen je in staat om sfeer, uitzicht en privacy helemaal naar je hand te zetten.