Winkelwagen

Ontdek Smart Home

Rolgordijn lichtdoorlatend eetkamer Rolgordijn lichtdoorlatend eetkamer

Smart Home.
Slim woonplezier.

 

COMFORT EN VEILIGHEID.

Automatiseren moet het leven makkelijker maken. Daarom is onze superslimme zonwering ook nog eens supersimpel te bedienen. Dat kan met een afstandsbediening, smartphone of je stem. De zonwering kan ook tijdens vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een prettig en veilig idee. Welkom bij Smart Home.

Elektrische raamdecoratie semi transparant rolgordijn app bediening

Don't worry. Go Appy.

Waar je ook bent, met onze app ben je volledig in control. Zo kun je bijvoorbeeld via je smartphone op afstand je gordijnen bedienen. Merk je op je werk dat het een hele warme dag wordt? Sluit via de app de raamdecoratie en je komt straks thuis in een prettig koel huis. Programmeren kan ook en is bijzonder eenvoudig. ‘s Ochtends de rolgordijnen vanzelf omhoog en ‘s avonds weer naar beneden? Jouw slimme huis kan het.

Programmeer de atmosfeer.

Binnen Smart Home kun je zogenaamde scenes maken. Daarmee activeer je met één druk op de knop meerdere slimme producten. Een ‘Netflix’ scene bijvoorbeeld. Dat sluit de gordijnen, dimt de verlichting en zet de verwarming in de woonkamer op 21 graden. De ideale sfeer voor een film of serie. Popcorn moet je nog wel zelf regelen.

Bekijk de Somfy TaHoma switch.

Semi transparant zwarte rolgordijnen en donkergroen gordijn

Waarom Smart Home?

 

Gemak.

Stel de apparatuur eenmalig in. En alles wat je vroeger meerdere malen per dag handmatig deed (gordijnen open en dicht, licht aan aan en uit etcetera), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

 

Veiligheid.

De zonwering kan ook tijdens vakanties automatisch open en dicht. Alsof je thuis bent. Een prettig en veilig idee, zo’n bewoonde indruk.

 

Energiebesparing.

Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Dat bijvoorbeeld de schermen laat zakken als de zon gaat schijnen? Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten? Je Smart Home kan het. En nog veel meer.

TaHoma switch. Onze intelligente duizendpoot.

TaHoma switch van Somfy is het intelligente centrum van je slimme huis. Je controleert er moeiteloos je raamdecoratie, rolluiken, toegang, verlichting en het klimaat in huis mee. TaHoma switch is compatible met meer dan 100 aansluitbare producten als Sonos, Apple, Google Assistant, Amazon Alexa, Philips HUE en Velux dakramen. De besturing gaat via tablet, smartphone, computer, smartwatch of zelfs een spraakassistent. De TaHoma® switch is eenvoudig te plaatsen omdat hij verbinding maakt met je wifi-netwerk, wat betekent dat je hem overal in huis kunt plaatsen.

Bekijk de Somfy TaHoma switch.

Rolgordijnen lichtdoorlatend woonkamer beige

Hoe vertel ik het m’n huis?

 

Een luisterend huis is geen toekomstmuziek. Met Google Assistant kun je stemcommando’s geven. Zeg bijvoorbeeld ‘Ok Google, gordijnen woonkamer open’ en je gordijnen gehoorzamen. Maar het kan ook nog leuker. Wanneer je aan het koken bent en je gasten zijn eerder aangekomen dan verwacht, vraag je gewoon aan je spraakbediening: ‘Start de scene “Avond voor de woonkamer”, en de verlichting gaat gedimd aan en de raamdecoratie gaat voor de helft omlaag. Zo creëer je direct een gezellige atmosfeer voor je gasten.

Meer informatie over stembediening.