Winkelwagen

Ontdek Onze Houten en aluminium jaloezieën Jaloezieën (50mm en 25 mm)

Houten en aluminium jaloezieën.

Zonnestraling. Gedempt met tijdloze uitstraling.

 

Jaloezieën stralen tijdloze klasse uit waarvan je 24 uur per dag plezier hebt. Om de simpele reden dat je er werkelijk elke gewenste ambiance mee kunt creëren.
Met onze motor kun je de lamellen vanaf elke plek in huis open kantelen en sluiten.

Een palet van natuurlijke kleuren.

Volledige regie over buitenlicht.

Schaduw creëren én tegelijkertijd in staat om natuurlijk licht door te laten. Dat samenspel maakt lamellen zo bijzonder. Het geeft je volledige regie over de ambiance. Brengt je interieur onder elke omstandigheid tot leven. En straalt ‘s avonds luxe uit wanneer het je beschermt tegen inkijk.

Onbuigzame kwaliteit.

Ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen en heeft een FSC Keurmerk. Ook eenmaal gekapt blijft hout een levend product dat reageert op de ruimte waarin het wordt toegepast. De reden? Er zit vocht in hout. En in een droge ruimte zorgt dat voor krimp. Daarom: eerst bewerken en dan pas verwerken. Door het hout voor te drogen gaan de lamellen niet buigen en blijven ze mooi recht.

Duurzame ‘bounce back feature’.

Ons aluminium wordt gemaakt van 98% gerecycled aluminium en gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dankzij de dikke stevige lamellen kunnen ze tegen een stootje. De lamellen hebben een zogenoemd ‘bounce back feature’: na het buigen van de lamel valt deze weer in de oorspronkelijke vorm terug. Wel zo prettig!

Cassette. 

De cassette van de houten jaloezieën is gesloten en kleurt mee met de gekozen lamellen.

Wanneer je kiest voor elektrische jaloezieën kun je vanaf elke plek de lamellen kantelen. Wanneer je een enkele keer de houten lamellen omhoog wilt trekken, kun je dit met het koord doen, niet met de motor. Bijvoorbeeld bij het schoonmaken van de ramen.

 

De cassette van de aluminium jaloezieën is gesloten en kleurt in bijna alle gevallen mee met de gekozen lamellen. Soms wijkt dat een klein beetje af. Bij bijvoorbeeld Matt Black lamellen zal de cassette glanzend zwart zijn.

Wanneer je kiest voor elektrische aluminium jaloezieën kun je vanaf elke plek de lamellen kantelen of de jaloezie automatisch omhoog en omlaag laten gaan. Geen omkijken meer naar!

Met afstand de handigste. 

Met onze afstandsbediening kun je meerdere gordijnen en jaloezieën in het huis bedienen. Super handig.

Slimme app.  

Onze app maakt echt kinderspel van de bediening. Je bedient er vanaf elke plek alle gordijnen in huis mee. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren. Zoals ‘s ochtends de lamellen open kantelen en ’s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

Wandbediening.

Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

Handbediening. 

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om te kiezen voor een niet-elektrische jaloezie waarbij je met een koord de lamellen kantelt en de jaloezie omhoog kan trekken.

Wat krijg ik?

  • De op maat gemaakte houten of aluminium jaloezieën.
  • De cassette in dezelfde kleur als de gekozen lamellen. Soms wijken de kleuren iets af bij de aluminium jaloezieën. Bijvoorbeeld:
  • Ophangsysteem met bevestigingssteunen voor muur- en plafondmontage.
  • Elektrische houten of aluminium jaloezieën met draadloze en geruisloze Somfy motor.
  • De gekozen afstandsbediening (indien van toepassing) zoals geselecteerd in het bestelproces.
  • Altijd inclusief draadloze Li-Ion batterij.
  • Zorg ervoor dat je bij de optionele extra’s minimaal één Li-Ion oplader besteld om de batterij bij normaal gebruik 1 x per jaar op te kunnen laden.
  • Handleiding met stapsgewijze instructies.
  • Automatische functies als de zon bijvoorbeeld begint te schijnen.