Winkelwagen

Rolgordijnen voor de woonkamer: Raamdecoratie trends 2022

RAAMDECORATIE TRENDS VAN 2022

Rolgordijnen voor de woonkamer en de zitkamer.

Doe inspiratie op voor jouw nieuwe (rol)gordijnen en ontdek de trends van het aankomende seizoen. Rolgordijnen zijn meer dan ooit een belangrijk onderdeel van het interieurontwerp. We brengen sinds de afgelopen 2 jaar meer tijd door in onze eigen woningen dan ooit tevoren en dit stelt eisen aan de multifunctionaliteit van de moderne woning. Het belang van een comfortabele sfeer in huis op elk moment van de dag is groter dan ooit tevoren. Natuurlijk licht is hierbij van groot belang. Ook voor jouw gezondheid!

Bekijk hier de gehele rolgordijnen collectie!

Rolgordijnstof woonkamer semi transparant wit

Natuurlijk licht.

Natuurlijk licht en zonlicht hebben een grote invloed op ons comfort en welzijn. Het is wetenschappelijk bewezen dat zonlicht zowel onze geestelijke als lichamelijke zonnestralen beïnvloedt. In feite is natuurlijk licht even belangrijk voor onze gezondheid als voeding, lichaamsbeweging en slaap.

Daarom is het bij de keuze van (rol)gordijnen voor jouw woonkamer en zitkamer belangrijk om na te denken over de mogelijkheid om licht in jouw huis binnen te laten en tegelijkertijd hinderlijke schitteringen van de zonnestralen te vermijden. Wij bevelen ten zeerste onze rolgordijnen in semi-transparante stoffen aan, die precies deze optie bieden.

 

Bekijk hier ons assortiment semi-transparante rolgordijn!

Zachte grijstinten.

Europese trendbureaus wijzen erop dat lichte en zachte kleuren, die bijdragen tot rust en comfort in huis, de binnenhuisarchitectuur van 2022 zullen domineren. Vooral op grote oppervlakken zoals muren, gordijnen en meubilair. We zullen kleuren zien als zachte grijstinten, rustgevende zandtinten en kalmerende aardetinten. Kleuren die een focus brengen op welzijn, ontspanning en gezelligheid. Welke kleur is jouw favoriet?

 

Vind inspiratie voor jouw huis!

 

Rolgordijn woonkamer lichtdoorlatend grijs
Elektrisch rolgordijn beige semi transparant woonkamer

Tinten van wit.

Witte tinten. Zachte tonen. Gecombineerd met warme tinten en materialen uit de natuur. Volledige focus op natuurlijke kleuren die rust en licht creëren. Wij brengen meer tijd dan ooit door in onze eigen woningen en daardoor neemt de behoefte toe om op elk moment van de dag een rustige basis te creëren. Kijk eens naar de vele spannende nieuwe textielsoorten in witte tinten die we net hebben gelanceerd. Bestel gratis kleurstalen en ontdek de spannende nieuwe witte rolgordijnen. Zie en voel de texturen, lichtpatronen en kleurschakeringen.

Bekijk het gamma rolgordijnen in witte tinten

 

Bekijk onze witte tinten hier!

Comfort. Welzijn. Duurzaamheid.

Het automatiseren van jouw rolgordijnen maakt het leven gemakkelijker. Je kunt het licht binnenlaten precies wanneer je het nodig hebt en in precies de hoeveelheid die optimaal is voor een goed binnenklimaat. Op elk moment van de dag. Het brengt welzijn en een hoge mate van comfort in jouw dagelijks leven. Elektrische rolgordijnen zijn ook de duurzame keuze. In feite helpen elektrische rolgordijnen je om op elk moment van de dag een optimaal binnenklimaat te creëren en bieden zij grote voordelen op het gebied van energie-optimalisering en besparen op kosten voor stoken of koelen van de woning.

 

Lees hier meer over automatisering!

 

Semi transparant beige rolgordijnen app bediening werkplek

Bekijk onze nieuw toegevoegde rolgordijnstoffen

We hebben weer nieuwe rolgordijn stoffen toegevoegd om onze collectie uit te breiden met de nieuwste raamdecoratie trends van 2022. Bekijk onze nieuw toegevoegde rolgordijn stoffen en bestel gratis kleurstalen om te zien welke kleur(en) mooi in jouw interieur staan.

 

Bestel hier jouw nieuwe rolgordijnen!