Winkelwagen

vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen

Klassiek. Maar smart.

De ontwikkeling van het gordijn heeft niet stilgestaan. Maak kennis met het smart vouwgordijn: openen en sluiten in elke gewenste stand vanuit je stoel is één van de vele mogelijkheden. De vouwgordijnen worden in Nederland op klassieke manier gemaakt van hoogwaardige en met een kritisch oog geselecteerde stoffen.

vouwgordijnen

 

 

 

Onze elektrische vouwgordijnen worden binnenkort beschikbaar.


 

Elektrische vouwgordijnen Melbourne grijs

 

 

 

Vouwgordijnen op maat gemaakt.

Onze vouwgordijnen zijn op maat gemaakt. De afmetingen dienen zorgvuldig te worden opgenomen en doorgegeven. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type gordijn verschillen.

Elektrische vouwgordijnen Melbourne grijs

Elektrische vouwgordijnen licht Roman lifestyle

 

 

 

Prachtige stoffen: verduisterende vouwgordijnen en licht doorlatende vouwgordijnen.

Zachte plooien. Warme uitstraling. Ingetogen kleuren. Onze vouwgordijnen vormen de perfecte aanvulling op ieder interieur. Met verduisterende vouwgordijnen sluit je het daglicht volledig buiten. Perfect voor in de slaapkamer, waardoor je ook overdag in een verduisterde slaapkamer een dutje kunt doen. Een semi-transparante stof stelt je in staat om in een ruimte een geborgen gevoel te creëren zonder de connectie met buiten te verliezen. Genoeg schaduw om het interieur te beschermen en tegelijk zorgt de stof voor genoeg privacy.

witte vouwgordijnen

Voordelen elektrische vouwgordijnen.

Onze vouwgordijnen kun je op vier verschillende manier bedienen: met een afstandsbediening, je smartphone, een wandschakelaar of gewoon met de hand.

Meerdere voordelen van elektrische vouwgordijnen:

Gemak
Stel de apparatuur eenmalig in. Zo gebeurt alles automatisch wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (vouwgordijnen open en dicht, licht aan en uit etc.). Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De vouwgordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Zo kunnen je vouwgordijnen reageren op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent. Zo sluiten je vouwgordijnen wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

witte vouwgordijnen
Vier mogelijkheden van bedienen.

De afstandsbediening
Met onze afstandsbedieningen kun je meerdere rolgordijnen in jouw huis bedienen. De onzichtbare motor in het rolgordijn kun je heel eenvoudig koppelen met de afstandsbediening.

Somfy afstandsbediening
Vier mogelijkheden van bedienen.

Slimme app
Onze app maakt de bediening van je rolgordijnen wel heel eenvoudig. Je kunt al je gordijnen bedienen vanaf je smartphone. Waar je ook bent. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ’s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

Vier mogelijkheden van bedienen.

Wandbediening
Via onze wandschakelaar kun je je rolgordijnen openen en sluiten. Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

Vier mogelijkheden van bedienen.

Handbediening
Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een niet-elektrisch rolgordijn dat je met een koord opent en sluit.

installatieguide

 

 

 

Eenvoudig te monteren.

Onze (elektrische) vouwrolgordijnen zijn zeer gemakkelijk zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische vouwgordijnen heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te worden opgeladen. Let er wel op dat je de batterij boven of achter de bovenbak zal moeten plaatsen. Houd daarom rekening met de ruimte die je daarvoor nodig hebt.