Winkelwagen

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen.

Balanceren met licht en schaduw.

Met onze rolgordijnen kun je spelen met licht en schaduw. Zo creëer je voor iedere ruimte in huis de perfecte atmosfeer. Je kunt kiezen uit verschillende soort stof, elk met een eigen karakter en textuur. Je kunt bijvoorbeeld een verduisterende stof kiezen voor de slaapkamer om helemaal in het donker te kunnen slapen. En juist een semi-transparante stof kiezen voor een aangename woonkamersfeer en om zo contact met de wereld buiten te houden.

verduisterend rolgordijnen in slaapkamer raamdecoratie

Verduisterende rolgordijnen.

Met verduisterende rolgordijnen creëer je een spel van licht en duisternis. Perfect voor in de slaapkamer. Je sluit er het daglicht volledig mee buiten, waardoor je ook overdag in een verduisterde slaapkamer een dutje kunt doen.
Maar een verduisterende stof wordt ook vaak gekozen voor in je werkkamer zodat je ten alle tijden goed op je computerscherm kan werken.
Onze rolgordijnen zijn op maat gemaakt, wat essentieel is wanneer je een ruimte geheel wilt verduisteren. Zo sluiten ze precies aan op de kozijnen.

Licht doorlatende rolgordijnen.

Een semi-transparante stof stelt je in staat om in een ruimte een geborgen gevoel te creëren zonder de connectie met buiten te verliezen. Het zorgt voor een magisch diffuus effect zoals de weerspiegeling van het maanlicht. Genoeg schaduw om het interieur te beschermen. Transparant genoeg om contact met buiten te houden. En tegelijk zorgt een semi-transparante stof voor genoeg privacy.

Semi transparant zwarte rolgordijnen en donkergroen gordijn
Wit rolgordijnen lichtdoorlaternd

Ecoluxury.

Innovatief duurzaam.

Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

Hoe werkt dit?

Duo rolgordijnen.

Naast rolgordijnen maken we duo rolgordijnen. Bij duo rolgordijnen is de ene baan transparant en de andere semi-transparant. Zo bewegen de twee stofbanen sierlijk langs elkaar heen en laten je spelen met het licht. Meer of minder privacy? Veel of weinig lichtinval? De twee soorten stofbanen stellen je in staat om sfeer, uitzicht en privacy helemaal naar je hand te zetten.

Gordijnrails met gordijnen en duo rolgordijnen
Honingraat plissegordijn wit werkkamer

Mogelijkheid van elektrische rolgordijnen.

Onze rolgordijnen kun je op vier verschillende manier bedienen: met een afstandsbediening, met een wandschakelaar, met je smartphone en handbediend.

Enkele voordelen van elektrische rolgordijnen:

Gemak.
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (rolgordijnen open en dicht, licht aan aan en uit etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid.
De rolgordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing.
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je rolgordijnen sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

Vier mogelijkheden van bedienen.

De afstandsbediening.
Met onze afstandsbedieningen kun je meerdere rolgordijnen in jouw huis bedienen. De onzichtbare motor in het rolgordijn kun je heel eenvoudig koppelen met de afstandsbediening.

Somfy afstandsbediening
Vier mogelijkheden van bedienen.

Slimme app.
Onze app maakt de bediening van je rolgordijnen wel heel eenvoudig. Je kunt al je gordijnen bedienen vanaf je smartphone. Waar je ook bent. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ’s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

Mobiele app Somfy Rollerblind screen 2
Vier mogelijkheden van bedienen.

Wandbediening
Via onze wandschakelaar kun je je rolgordijnen openen en sluiten. Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

Somfy wandbediening
Vier mogelijkheden van bedienen.

Handbediening.
Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een niet-elektrisch rolgordijn dat je met een koord opent en sluit.

Handbediening rolgordijn
Witte rolgordijnen lichtdoorlatend woonkamer

Rolgordijnen op maat gemaakt.

Onze rolgordijnen zijn op maat gemaakt. Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen.

Raadpleeg ons meetadvies

Eenvoudig te monteren.

Onze (elektrische) rolgordijnen zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische rolgordijnen heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.

Bekijk hier onze eenvoudige installatie handleiding

Elektrisch keuken rolgordijnen wit