Winkelwagen

ThermoSunis Indoor WireFree - zon & temperatuursensor

Comfort in huis gecombineerd met energiebesparing, dat is mogelijk met de ThemoSunis Indoor WireFree. Deze zon- en temperatuur sensor meet de hoeveelheid zonlicht dat binnenvalt en de temperatuur in huis en stuurt daarmee automatisch de elektrische raamdecoratie omhoog of omlaag. In de zomer als er teveel zonlicht binnen schijnt gaat de raamdecoratie automatisch omlaag. In de winter als de kamertemperatuur zakt wordt de elektrische raamdecoratie automatisch neergelaten om de warmte binnen te houden.

€220,00
shipment-icon

Voer de afmetingen in

Voeg een rolgordijn toe Klaar

ThermoSunis Indoor WireFree - zon & temperatuursensor

De Somfy draadloze zon- en temperatuursensor zorgt dat je elektrische raamdecoratie automatisch omhoog en omlaag gaat. In de zomer als de zon schijnt gaat de raamdecoratie dicht en wordt de kamer koel gehouden. In de winter checkt de sensor de temperatuur in de kamer en stuurt de raamdecoratie omhoog of omlaag om de warmte langer vast te houden.

Voordelen:

  • 100% draadloos
    De ThermoSunis Indoor WireFree RTS sensor werkt samen met alle elektrische raamdecoratie waar een Somfy RTS motor in zit. Het is eenvoudig te installeren en er is geen gereedschap voor nodig. Zij zijn voorzien van een losse CR2430 batterij, type 'long-life' met een levensduur van ongeveer 2 jaar bij normaal gebruik.


  • Discreet
    De sensor kan worden bevestigd op het raam of het raamkozijn via de zuignap. De sensor is compact en discreet en u heeft er geen omkijken naar.


  • Installatiegemak
    Het is altijd mogelijk om met de afstandsbediening de elektrische raamdecoratie te bedienen, in combinatie met de sensor. De ThermoSunis kan eenvoudig aan of uit worden gezet en de instellingen voor temperatuur en zonlicht zijn makkelijk in te stellen.