Winkelwagen

**Ter ondersteuning van de internationale inspanningen tegen Covid-19 werken de meeste van onze medewerkers vanuit huis. Het grootste deel van ons logistieke netwerk en onze productie blijft normaal functioneren, maar we kunnen niet garanderen dat er geen vertragingen zullen zijn in relatie tot onze normale service en levering.**

 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Sfeer creëren met verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen
Raamdecoratie uitkiezen is niet altijd even gemakkelijk. Raamdecoratie bepaalt, door haar veelal grote oppervlakte, de sfeer in de ruimte. Verduisterende vouwgordijnen zijn een stijlvolle manier om sfeer te creëren in je woning. Vouwgordijnen vallen minder op dan overgordijnen tot op de grond, maar worden over het algemeen als minder ‘strak’ ervaren dan elektrische rolgordijnen.

Welke sfeer creëer jij met vouwgordijnen?

Met vouwgordijnen bepaal je zelf de sfeer in je huis. Sfeer wordt voor een groot deel bepaald door licht, zowel licht van lampen als natuurlijke lichtinval. Met raamdecoratie als vouwgordijnen is het gemakkelijk om de lichtinval te reguleren. Kies voor geheel geopend, half gesloten, driekwart gesloten, geheel gesloten of alles daartussen, afhankelijk van het licht buiten en de sfeer die je binnen wilt creëren.

Vouwgordijnen passen in elke interieurstijl. Heb je een prachtige, authentieke woonboerderij met landelijke inrichting? Een vouwgordijn, de ‘klassieke’ variant van het rolgordijn, gaat gemakkelijk op in deze omgeving. Heb je een strak, minimalistisch interieur dat perfect gestyled is? Een vouwgordijn past binnen dat strakke interieur en geeft dat interieur extra warmte, door de toevoeging van de verrassende ‘overdaad’ van lagen stof.

Waarom verduisterende vouwgordijnen?

Waarom zou je kiezen voor verduisterende vouwgordijnen? We geven je 3 redenen:

De kamer verduisteren
De kamer tegen zonlicht beschermen
Extra isoleren

De naam zegt het al: verduisterende vouwgordijnen worden in de eerste plaats vaak aangeschaft om een kamer te kunnen verduisteren. Bij het aanschaffen van vouwgordijnen in de slaapkamer wordt vaak gelet op de verduisterende eigenschappen van een (vouw)gordijn. Ook voor andere ruimtes kunnen verduisterende vouwgordijnen een uitkomst bieden. Doe je bijvoorbeeld graag een powernap op de bank in de woonkamer, dan kunnen verduisterende vouwgordijnen ervoor zorgen dat je gemakkelijker in slaap valt.

Luxe vouwgordijnen

Bij Powered Blinds vind je prachtige, luxe vouwgordijnen in zorgvuldig geselecteerde kleuren. De stoffen voor onze vouwgordijnen worden geselecteerd door onze specialisten op basis van kwaliteit en uitstraling. Dit levert mooie vouwgordijnen op waarvan je jarenlang plezier kunt hebben.

Ook zeer luxe aan onze verduisterende vouwgordijnen: de uitgebreide manieren waarop je je elektrische vouwgordijn kunt bedienen. Kies je voor een afstandsbediening, voor een draadloze muurschakelaar of een afstandsbediening met een timer? Nog makkelijker maak je het door je luxe vouwgordijnen te automatiseren, zodat ze bijvoorbeeld aan het einde van de dag automatisch dichtgaan. Dit doe je door je vouwgordijnen onderdeel te laten uitmaken van je Smart Home. Hiervoor heb je de Somfy TaHoma nodig.

Verduisterende vouwgordijnen op maat gemaakt

De luxe vouwgordijnen van Powered Blinds worden stuk voor stuk op maat gemaakt voor de ramen en deuren van onze klanten. Heb je een raam met een afwijkende maat, of heb je een groot of juist een klein verduisterend vouwgordijn nodig? Wij maken je verduisterende vouwgordijnen op maat tot een breedte van 180 centimeter. De minimale afmetingen van een verduisterend vouwgordijn van Powered Blinds zijn 40 x 40 centimeter.

Naast verduisterende vouwgordijnen kun je ook kiezen voor gesloten stof voor vouwgordijnen. Met vouwgordijnen van gesloten stof kunnen nieuwsgierige voorbijgangers niet naar binnen kijken, maar is je huis niet direct verduisterd. Welke stof kies jij voor je nieuwe vouwgordijn?

 

Ideeën voor raamdecoratie met vouwgordijnen

Wie denkt dat een vouwgordijn maar een vouwgordijn en dus een puur functioneel item is, heeft het mis. Met vouwgordijnen en andere raamdecoratie kan je op veel verschillende manieren decoreren. Verschillende soorten raamdecoratie in dezelfde ruimte geven dezelfde ruimte direct een andere uitstraling.

Denk bijvoorbeeld aan variatie in:

De kleur(en)
Soorten raamdecoratie
Type stof

Kies je voor effen vouwgordijnen in bijvoorbeeld grijs, voor een werkje in de stof, voor een kleine print of voor een grote, opvallende print?

Vouwgordijnen verduisterend kopen

Bij Powered Blinds kies jij hoe je je verduisterende vouwgordijnen het liefst ziet. Kies uit prachtige stoffen in neutrale kleuren en kies daarnaast de manier van bedienen die bij je past. Luxe vouwgordijnen kopen doe je bij Powered Blinds. Naast verduisterende vouwgordijnen bieden wij ook verduisterende plissegordijnen en verduisterende rolgordijnen aan. Al onze raambekleding is voorzien van een Somfy motor. Daarbij heb je na aankoop 2 jaar garantie op onze gordijnstoffen en liefst 5 jaar garantie op Somfy motoren en accessores. Verder worden al onze producten gratis verzonden, waardoor je geen last hebt van extra kosten na de aankoop van jouw elektrische gordijnen.