Winkelwagen

Verduisterende Plisségordijnen

Verduisterende honingraat plisségordijnen

Tijdloos en inspirerend.

Verduisterende raambekleding is een eenvoudige stap richting een betere nachtrust. Als je voor verduisterende honingraat plisségordijnen kiest, kies je voor een stijlvolle, duurzame oplossing. Onze honingraat gordijnen hebben het bijkomende voordeel dat ze de hoeveelheid restlicht minimaliseren doordat er geen licht door koordgaatjes valt.

elektric plissegordijnen

Verduisterende honingraat plisségordijnen op maat

Raamverduistering is het effectiefst als de gordijnen op maat zijn gemaakt. Dan sluiten de plisségordijnen precies aan op de raamkozijnen en valt er zo min mogelijk daglicht naar binnen. Daarom maken we bij Poweredblinds alle verduisterende honingraat plisségordijnen op maat.

Welke kleur worden jouw verduisterende plisségordijnen?

Het (laten) installeren van verduisterende plisségordijnen op maat is een project dat je waarschijnlijk niet licht neemt. Hoe teleurstellend zou het zijn om de gordijnen op te hangen en er dan pas achter te komen dat de door jou uitgekozen kleur toch niet is wat je ervan verwachtte? Daarom kun je bij Poweredblinds gratis kleurstalen voor alle kleuren verduisterende plisségordijnen aanvragen. Zo kun je in alle rust en op meerdere momenten van de dag kijken of de kleur die jouw voorkeur heeft aansluit bij je huidige interieur.

honingraat plissegordijnen palma
verduisterende honingraat plissegordijnen in huis

Kindvriendelijke rolgordijnen

Vrijhangende koorden en kettingen aan gordijnen zijn voor velen een punt van zorg, vooral in de kinderkamer. Met elektrische rolgordijnen van Poweredblinds ben je volledig vrij van draden, kabels en de daaruit voortvloeiende zorgen.

Een goede keuze voor de kinderkamer is een elektrisch verduisterend gordijn dat helpt de goede slaaptemperatuur te behouden en al het licht buiten houdt wanneer de kinderen moeten slapen.

We raden ten zeerste aan om de elektrische gordijnen in de kinderkamer te combineren met een Somfy Smoove-schakelaar – deze is draadloos en kan met voordeel buiten het bereik van kleine kinderen worden geplaatst.

Dan wordt het er niet makkelijker op en is veiligheid top!

Verduisterende gordijnen

In het bijzonder is bekend dat verduisterende rolgordijnen en andere verduisteringsgordijnen vlamvertragers, ftalaten en fluoriden bevatten die mogelijk hormoonverstorend kunnen zijn.

Bij Poweredblinds willen we je helpen de keuze eenvoudig te maken en hebben daarom een ​​ruime keuze aan OEKO-TEX ® gecertificeerde elektrische zonwering.

Dit geldt natuurlijk ook voor een breed assortiment aan OEKO-TEX ® gecertificeerde verduisterend gordijnen.

honingraat plissegordijnen in keuken