Winkelwagen

Stoffen met een verhaal

Duo rolgordijnen woonkamer

Onze passie: licht laten leven.

Licht tot een levend onderdeel van je huis.

 

Onze collectie raamdecoratie is geïnspireerd op het animisme. Op de filosofie dat materialen niet doods zijn. Maar leven en ademen. En krachtige eigenschappen hebben. Eeuwenoude materialen in de natuur ademen iets blijvends. Om de simpele reden dat we ze keer op keer kunnen hergebruiken. Door dat met respect te doen, houden we ze in leven. Op precies díe manier is deze collectie ontstaan. In alle facetten en tot in de allerkleinste details. Van de productie tot aan de functionaliteit van de stoffen: eerlijke materialen, natuurlijke tinten en een mix van grove en verfijnde structuren.

Rolgordijnen stof

Vier inspiratiebronnen.

semi-transparante rolgordijnen met elektrische gordijnrails in woonkamer

De beschermende schelp.

De schelp. Het meesterwerk van Moeder natuur in termen van beschermen. Het wapent z’n bewoner tegen externe invloeden, kwetsuren en uitdroging. En vormt één grote inspiratiebron om raamdecoratie met dezelfde sterke eigenschappen te ontwerpen. Om op die manier ons interieur en het klimaat in huis tegen de zon te beschermen.

De magie van de maan.

Maanlicht heeft iets magisch. Het reflecteert het felle zonlicht naar de aarde en zorgt daar voor weerspiegeling en schaduw. Diffuus invallend licht van een wonderbaarlijke schoonheid. Onze producten creëren dezelfde magie in huis. En scheppen een atmosfeer van harmonie en welzijn. Elke dag opnieuw.

Rolgordijn verduisterend en elektrisch
Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer

De kunst van connectie.

Het thema Verbinding komt in vele vormen terug in onze producten. Zo speelt het een rol in de balans tussen het dempen van licht en toch contact houden met de wereld buiten. Wordt de connectie tussen mensen beïnvloed door de lichtinval in een ruimte. En krijgen materialen soms extra waarde door ze met creativiteit en vakmanschap te verbinden.

De drive van het dier.

De stand van de zon. Wisselende wolken. De overgang van dag naar nacht. Licht is zo beweeglijk als een vlucht vogels. Zo onrustig als een dier op zoek naar voedsel. Efficiënt daglicht reguleren vraagt dus om een systeem dat zich continu aanpast. Het heeft ons geïnspireerd om onze producten elektrisch en zelfs zelfdenkend te maken.

Meer informatie over Smart Home.

Semi transparant beige rolgordijnen app bediening werkplek