Winkelwagen
 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Somfy Herlaadbare NiMH Batterijhuls

Herlaadbare batterijhuls voor 10 oplaadbare NiMH batterijen. Dient als stroomvoorziening voor draadloze Somfy raamdecoratie motoren.

€ 19,99

Voer de afmetingen in

Voeg een rolgordijn toe Klaar

Somfy herlaadbare batterijhuls voor 10 NiMH batterijen

De herlaadbare NiMH batterijhuls is geschikt voor 10 x AA NiMH oplaadbare batterijen en fungeert als stroomvoorziening voor Somfy draadloze raamdecoratie motoren.

Als de batterijhuls is gevuld met 10 NiMH batterijen dan is het simpel te bevestigen aan de draadloze Somfy motor. The batterijhuls is voorzien van bevestigingsclips.

Indien de batterijhuls gevuld is met 10 NiMH batterijen dan kunnen de batterijen worden opgeladen met een losse oplader. Deze is apart te bestellen.

Compatibiliteit

Compatible met het Somfy WireFree motor assortiment.

*Om de nationale inspanningen om de piek van het Coronavirus te vertragen te ondersteunen, zijn we waar mogelijk overgeschakeld op een beleid van thuis werken. Onze raamdecoratie productie- en logistieke netwerk functioneert normaal en wij verwachten dat de verstoring minimaal is. Wat betreft service voor bestellingen, retouren en technische vragen, blijf je op de normale manier contact met ons opnemen. Bij wijzigingen of updates zullen wij de hier vermelde informatie bijwerken.