Winkelwagen
 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Somfy Draadloze muurschakelaar - Smoove Pure Open Close RTS voor gordijnen

Stijlvolle draadloze RTS protocol muurzender van Somfy. Met name geschikt voor uw elektrische gordijnen. De Smoove O/C RTS werkt op batterijvoeding en bedient één RTS product. De draadloze muurzender heeft een modern wit design en is eenvoudig te installeren. Tevens beschikbaar in Zwart

LET OP: het betreft alleen de draadloze wandschakelaar. Voor aanschaf van het volledige product dient tevens een frame besteld te worden. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren.

€ 55,00

Voer de afmetingen in

Voeg een rolgordijn toe Klaar
10%
korting

Witte muurschakelaar voor elektrische gordijnen

Met Smoove wordt je huis bedienen een koud kunstje.

De Smoove O/C RTS is een stijlvolle wandschakelaar die met een tiptoets aanraking diverse RTS home motion producten bedient. De Smoove O/C RTS is speciaal ontworpen voor gordijnen maar bedient ook andere producten zoals verlichting, rolluiken, zonwering, screens, garagepoort of tuinhek die zijn uitgerust met het RTS systeem.  

De draadloze wandschakelaar werkt op basis van batterijvoeding. Hierdoor kan de wandschakelaar overal op de muur worden bevestigd, en hoeft dus niet op een wanddoos te worden geplaatst. Bevestiging gaat eenvoudig met de plakstrips die aan de achterkant is bevestigd.

Op al deze bedieningen zit een 'my'-toets, waarmee de gebruiker zijn favoriete positie kan programmeren of producten kan laten stoppen. De Smoove serie heeft ook een druktoets variant (Smoove Origin) die vorig jaar de Centralis RTS schakelaar heeft vervangen.

De Smoove wandbediening kan gecombineerd worden met een omlijsting naar keuze. Oogt je interieur naturel, sober, hedendaags, of eerder modern? Maakt niet uit, in de 5 bediening kleurafwerkingen en 8 lijsten is er dus altijd wel een uitvoering en voor elk interieurtype.

Functionele specificaties:

 • Eenvoudige pulsbediening via druktoetsen
 • Open – Stop/My – Close bediening 
 • Passend in alle afdekramen van 50 x 50 via een specifieke afdapter 
 • Kan ook gecombineerd worden met andere gekleurde afdekramen van het Smoove assortiment 
 • De Smoove O/C RTS werkt met alle Somfy RTS motoren en ontvangers.

De muurzender is goed te combineren met bijvoorbeeld een meerkanaals afstandsbediening, zoals de Telis 4 of 16 RTS Pure.