Winkelwagen

**Ter ondersteuning van de internationale inspanningen tegen Covid-19 werken de meeste van onze medewerkers vanuit huis. Het grootste deel van ons logistieke netwerk en onze productie blijft normaal functioneren, maar we kunnen niet garanderen dat er geen vertragingen zullen zijn in relatie tot onze normale service en levering.**

 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Smart Home

SLIMME APP BEDIENING
Smart Home verlichting & beveiliging
Somfy stelt je met Smart Home verlichting in staat om met één druk op de knop of zelfs automatisch de lampen aan, uit of in de juiste sfeer te zetten. En in combinatie met Somfy TaHoma is alle aangesloten verlichting en apparatuur te bedienen via smartphone en tablet. Tevens maak je jouw woning nog veiliger als je elektrische raamdecoratie combineert met de Somfy Smart Home beveiligingspakketten.

Somfy TaHoma®

Bedien tot 100 apparaten met een intuïtieve, eenvoudig te programmeren interface.

Met compatibele producten zoals Amazon Alexa, Philips Hue, Google Assistant, IFTTT, Sonos en meer. TaHoma biedt de ultieme domotica-ervaring.

Het enige dat u hoeft te doen, is TaHoma verbinden met uw internetrouter en de TaHoma-app downloaden naar uw smartphone om controle te krijgen over uw slimme producten, waar u ook bent.

Bedien meerdere slimme apparaten tegelijk met één scenario, en u kunt uw TaHoma-dagboekprogrammering aanpassen aan uw behoeften.

Met TaHoma kunt u uw slimme apparaten bedienen, of u nu thuis of onderweg bent.

Bekijk de Somfy Tahoma

Somfy Connexoon

Met Somfy Connexoon kunt u uw aangesloten apparaten zoals jaloezieën, plisségordijnen en verlichting centraliseren, bedienen en programmeren.

Verbind uw Connexoon RTS met uw internetrouter en download de Connexoon Window-app op uw smartphone om uw slimme producten eenvoudig te bedienen, waar u ook bent.

Connexoon is compatibel met uw Somfy-aangedreven gordijnen, Philips Hue-verlichting, Google Assistant en IFTTT.

Connexoon biedt 4 voorgedefinieerde scenario’s klaar voor gebruik. ‘Weer thuis’, ‘Huis verlaten’, ‘Bescherming tegen de zon’ en ‘Privacy’, waardoor u gemakkelijk en snel aan de slag kunt. U kunt natuurlijk ook uw eigen scenario’s toevoegen om het persoonlijk te maken.

Bekijk de Somfy Connexoon
Slimme huisbeveiliging

Elektrische gordijnen die automatisch sluiten, gecombineerd met slimme bewakingscamera’s, sensoren en sirenes verhogen de veiligheid van je huis. Bedien uw plisségordijnen, Somfy veiligheidsproducten en slimme verlichting door deze aan te sluiten op TaHoma. Begin met het maken van scenario’s waarmee één of meer producten automatisch kunnen worden in- of uitgeschakeld.

Bekijk onze Somfy Indoor camera

Elektrische gordijnen die automatisch sluiten, gecombineerd met slimme bewakingscamera’s, sensoren en sirenes verhogen de veiligheid van je huis. Bedien uw plisségordijnen, Somfy veiligheidsproducten en slimme verlichting door deze aan te sluiten op TaHoma. Begin met het maken van scenario’s waarmee één of meer producten automatisch kunnen worden in- of uitgeschakeld.

Bekijk onze Somfy Indoor camera

Timerbesturing

Bent u niet op zoek naar een complete Smart Home bediening, maar wilt u alleen uw elektrische gordijnen automatiseren, dan is dit ook een optie.

Somfy Telis 6 Chronis is een meerkanaals afstandsbediening die een timerfunctie biedt met de mogelijkheid om uw elektrische gordijnen op een bepaald tijdstip te openen en te sluiten. De afstandsbediening heeft in totaal zes kanalen met een groot LCD-scherm en zowel automatische als handmatige bedieningsfuncties.

Bekijk al onze Smart Home

Producten 1-11 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Somfy Wandmontageplaat - 2401496
  Wandmontageplaat voor Indoor Camera
  € 29,99
 2. Somfy Indoor Camera Duopack - 2 Full HD camera's
  Indoor Cameras Duopack
  € 299,00
 3. Somfy Indoor Camera - Works with Apple HomeKit
  Somfy Indoor Camera
  € 169,00
 4. Connexoon RTS Window - 1811595
  Somfy Connexoon RTS Window
  € 169,00
 5. TaHoma - 2401356
  Somfy TaHoma
  € 299,00
 6. Somfy Scenarioplayer voor Somfy TaHoma
  Somfy Scenarioplayer voor TaHoma
  € 69,99
 7. Philips Hue LightStrips Plus (2m base) - 1822588
  Philips Hue LightStrips Plus (2m base)
  € 79,00
 8. Somfy Inbouwontvanger Z-Wave voor verlichting
  Inbouwontvanger Z-Wave voor verlichting
  € 69,99

Producten 1-11 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Slimme verlichting

Bedien je slimme verlichting met je smartphone of tablet wanneer je Somfy Connexoon of TaHoma gebruikt. Integreer met elektrische raamdecoratie om natuurlijk en kunstmatig licht perfect op elkaar af te stemmen.

Automatisch schakelen

Als de zon verdwijnt gaat de slimme verlichting aan. Met de Connexoon of TaHoma in combinatie met een lichtsensor werken raamdecoratie en verlichting samen. Zon weg, dan licht aan en raamdecoratie omlaag. Jouw slimme woning regelt het automatisch.

Smart Home beveiliging

Raamdecoratie die automatisch open en dicht gaat gecombineerd met Smart Home beveilingcamera’s, bewegingssensoren en alerts dragen sterk bij aan een veilige woning. Schakel raamdecoratie, beveiligingsproducten en slimme verlichting aan op de Somfy TaHoma en maak scenario’s. De sensoren en camera zijn de triggers die zorgen dat één of meerdere producten in werking treden.

Appbediening

Bedien je raamdecoratie met je smartphone of tablet wanneer je Somfy Connexoon of TaHoma gebruikt. Ontdek de mogelijkheden van app control om jouw perfecte slimme thuisomgeving te creëren.

Spraakbesturing

Open en sluit je elektrische raamdecoratie met Amazon Alexa of Google Home!

Kies voor het Somfy TaHoma automatiseringssysteem om je gordijnen te bedienen en profiteer van vele voordelen bij aankoop. Je kunt bijvoorbeeld al je gordijnen en andere Smart Home-producten rechtstreeks met Amazon Alexa of Google Home verbinden en zo spraakbesturing van jouw hele Smart Home realiseren.

Wanneer je een commando geeft aan Alexa of Google, wordt dit automatisch overgebracht naar TaHoma, dat vervolgens communiceert met jouw elektrische raamdecoratie of andere Smart Home-producten in uw huis.

Ga aan de slag met stembesturing met Google Home of Amazon Alexa.

Je huis perfect op jouw leven afgestemd

Of je nu liever gebruik maakt van een afstandbediening of stembediening bij Poweredblinds bieden we je alle mogelijkheden.

Lees verder

Of je nu liever gebruik maakt van een afstandbediening of stembediening bij Poweredblinds bieden we je alle mogelijkheden.

Lees verder


Waarom een Smart Home?

Met Somfy producten stem je je huis perfect op jouw leven af. Je kunt ervoor kiezen bijvoorbeeld enkel je raamdecoratie te automatiseren en met bijvoorbeeld een afstandsbediening aan te sturen, maar je kunt ook allerlei producten in je hele huis op een slimme manier laten samenwerken door middel van domotica. Tussen die twee mogelijkheden zitten nog een ontelbaar aantal opties om jouw huis precies zo te automatiseren als jij dat wilt.

Enkele veelgehoorde redenen om voor een Smart Home te kiezen:

Gemak

Gemak dient de mens met een Smart Home. Je stelt de apparatuur bij je thuis eenmalig zo in als je wilt en hebt er verder geen omkijken meer naar. Handelingen die je eerst meerdere malen per dag handmatig moest uitvoeren, zoals het ophalen en neerlaten van raamdecoratie en het regelen van je verlichting, gebeuren nu volledig automatisch op de manier waarop jij dat wilt.

Veiligheid

Met Smart Home beveiliging is je huis altijd waakzaam, ook als jij dat niet bent. Je kunt dus gerust zijn: je huis is altijd zichtbaar en onzichtbaar beschermd tegen gevaar. Smart Home security kun je zo uitgebreid of zo eenvoudig maken als je zelf wilt. Denk aan een compleet toegangssysteem met bij elke deur een camera, of aan een enkele beveiligingscamera en een deur- en raamsensor op de deuren en ramen van de begane grond.

Energiebesparing

Je stelt je Smart Home zo in dat het perfect aansluit bij je leven. Dat houdt in dat je geen energie verbruikt als dat niet nodig is. Extra handig is om je huis ook op invloeden van buitenaf te laten reageren als je niet thuis bent. Zo kun je bijvoorbeeld je zonwering laten aansturen door een zonsensor, zodat je huis niet onnodig opwarmt.

Philips Hue en een Smart Home: de perfecte combinatie

Bij Poweredblinds kun je ook Philips Hue-verlichting kopen. Philips Hue-lampen zijn namelijk uitermate geschikt om op te nemen in je Somfy Smart Home systeem. Met de verlichting van Philips Hue kun je alle kanten op en pas je je huis eenvoudig aan je stemming of activiteit aan. Juist door deze veelzijdigheid is Philips Hue de perfecte aanvulling op je Smart Home.

Altijd veilig met Smart Home beveiliging

Beveilig je je huis door middel van Smart Home security, dan is je huis altijd goed beveiligd, ook als jij niet thuis bent. Registreert je bewakingscamera iets verdachts, dan krijg je een pushbericht op je telefoon en kijk je direct mee. Je laat je huis en bezittingen altijd veilig achter. Dankzij de slimme producten van Somfy kun je ook direct ingrijpen bij onraad door het alarm op afstand te activeren.

Smart Home beveiliging is breder dan alleen een beveiliging tegen ongenode gasten. Met de juiste producten binnen je Smart Home beveilig je je huis en leven ook tegen andere calamiteiten. Koppel bijvoorbeeld je rookmelders aan de TaHoma of schaf waterlekkagemelders aan voor in je Smart Home.

Hoe slim wil jij je huis hebben?

Met Somfyproducten, zoals de motoren in de raamdecoratie van Powered Blinds, beslis je zelf hoe slim je je huis wilt hebben. Wil je enkel je raamdecoratie op afstand of volgens scenario’s aansturen? Koppel de Somfy motor van je raamdecoratie aan de TaHoma of de Connexoon en je hebt geen omkijken meer naar je raamdecoratie.

Is het plan om direct je hele huis aan te pakken en je verlichting, je klimaatcontrole, je beveiliging en de toegangsmethoden van je huis allemaal onderdeel te laten uitmaken van één slim systeem? We helpen je graag en denken met je mee over jouw slimme huis voor nu en voor in de toekomst. Samen creëren we een huis waarin de verlichting of beveiliging precies zo eenvoudig of zo uitgebreid is als past bij jouw leven, huis en budget.