Winkelwagen

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer ideeën en inspiratie.
Inspiratie nodig voor raamdecoratie in jouw slaapkamer?

In de slaapkamer kom je tot rust. Het is de plek in huis waar je volledig kunt ontspannen en echt even tot jezelf kunt komen. Raambekleding in de slaapkamer helpt hierbij. Het houdt het licht buitenshuis en zorgt voor een verduisterend effect. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor de raambekleding in de slaapkamer. Hoe kies je dan een geschikte raamdecoratie op maat uit deze overvloed aan opties? Doe hier jouw slaapkamer inspiratie op en vind de raambekleding naar wens.

 

Rolgordijn lichtdoorlatend woonkamer beige

Raambekleding slaapkamer: voor een goede nachtrust

We slapen het liefst in een donkere ruimte. Ieder straaltje licht kan als vervelend ervaren worden. De meeste raambekleding voor slaapkamers heeft een verduisterend effect. Hierdoor kan de slaapkamer volledig donker gemaakt worden. Perfect voor een optimale nachtrust dus. Bovendien kun je ook overdag even een dutje doen, zonder dat het felle licht je wakker houdt.

Het vinden van de juiste raamdecoratie voor in de slaapkamer kan een behoorlijke uitdaging zijn. Naast dat de raambekleding vooral voor verduistering moet zorgen, creëert het sfeer. Je dient een balans te vinden tussen praktische en trendy opties. Bij Poweredblinds ontvang je het allebei.

Vind de juiste raamdecoratie slaapkamer

Van rolgordijnen tot jaloezieën: er zijn talrijke opties voor raambekleding in de slaapkamer. Dit heeft te maken met de functie van jouw raamdecoratie. Wil je vooral verduisteren of wil je juist de ramen minder kaal maken en sfeer geven aan jouw slaapkamer? De volgende mogelijkheden zijn mogelijk bij Poweredblinds:

automatisch bedienen van elektrische raamdecoratie

Inspiratie slaapkamer: vind de balans tussen licht en donker

Poweredblinds helpt je om de juiste sfeer in de slaapkamer te vinden. De één hecht veel waarde aan privacy, de ander vindt daglicht prettig. De ene raambekleding slaapkamer is de ander niet. Juist daarom bieden wij een groot assortiment aan talrijke soorten raamdecoratie.

Iedere raambekleding voor de slaapkamer is anders en kenmerkt zich op haar eigen manier. Van romantisch tot zonverduisterend: kies de bekleding die jij wenst. We geven je graag wat tips zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Elektrische gordijnrails met gemak

Wil jij vanuit je bed de gordijnen sluiten zonder dat je je warme bed uit hoeft te komen? Met onze elektrische gordijnrails is een handmatige besturing verleden tijd. Met één druk op de knop sluit je jouw gordijnen automatisch en hoef je daarvoor niet op te staan. Deze elektrische raambekleding slaapkamer biedt gemak en ontspanning. Onze gordijnrails kun je aanschaffen tot vijf meter breed en ondersteunen gordijnen van maar liefst 45 kg.

Raamdecoratie bediening rolgordijn

De magie van rolgordijnen

Bij Poweredblinds kies je uit een groot assortiment elektrische rolgordijnen. Houd je van privacy en slaap je het liefst met zo weinig mogelijk licht? Maak dan de keuze voor een verduisterende stof. Toch houdt niet iedereen van een donkere slaapkamer. Juist daarom bieden wij onze rolgordijnen aan in talrijke stoffen. Van transparant tot potdicht: bij Poweredblinds vind je gegarandeerd een stof dat past bij jouw wens en interieur.

Ideale slaapkamer raamdecoratie: duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen vormen de perfecte balans tussen licht en donker. Je kunt deze namelijk zo instellen, dat dit past bij het huidige moment. Anders dan rolgordijnen of gordijnen kun je met de duo rolgordijnen eindeloos variëren met de lichtinval. Zo kun je je slaapkamer ’s avonds volledig verduisteren en kun je deze ’s ochtends langzaamaan lichter laten worden. Een uitstekende optie voor de slaapkamer dus.

Gordijnrails met gordijnen en duo rolgordijnen
houten jaloezieën cassette

Creëer sfeer in de slaapkamer met houten jaloezieën

Houten jaloezieën brengen enorm veel sfeer met zich mee. Bovendien zijn deze volledig aan te passen naar eigen wens. Met verschillende standen kun je eenvoudig wisselen tussen een lichte en donkere ruimte. Voor in de slaapkamer kun je deze laten voorzien van een ladderband, waardoor het licht door eventuele gaatjes geblokkeerd wordt. Bestel je de houten jaloezieën bij Poweredblinds, dan is deze voorzien van een elektrische motor. Zo kun je deze altijd en overal op afstand bedienen.

Kies voor raambekleding op maat voor in de slaapkamer

Bij Poweredblinds kies je naast sfeer voor gemak. Onze raamdecoratie voor in de slaapkamer is volledig automatisch bestuurbaar. Je bestuurt de order vanuit jouw afstandsbediening of telefoon en hoeft dus niet langer handmatig de gordijnen te sluiten. Bij Poweredblinds kun je jouw gordijnen gemakkelijk openen en sluiten in jouw favoriete positie.

Maar er is meer: je kunt deze namelijk standaard instellen op een bepaalde tijd. Sta jij dagelijks om 8 uur op, dan kun je je een natuurlijke lichtinval creëren in jouw slaapkamer. Zo maak je het opstaan nét een stukje makkelijker.

verduisterend rolgordijnen in slaapkamer raamdecoratie

Ga aan de slag met jouw slaapkamer inspiratie

Heb jij voldoende stof tot inspiratie? Dan is het tijd voor jouw slaapkamer raambekleding van Poweredblinds. Bij ons kies je niet alleen voor sfeer, je kiest ook voor gemak en kwaliteit. Je kunt jouw raamdecoratie automatisch besturen. Met onze raambekleding bouw je aan de toekomst en kies je voor een slimme woning. Controleer jouw gordijnen waar je ook bent en geniet van een optimale en uitstekende nachtrust.