Winkelwagen

Shutters

Elektrische Shutters
Rustiek en traditioneel: shutters spelen met het licht

Prachtig bij een landelijk of Scandinavisch interieur. Shutters staan garant voor sfeervolle zonwering en meer privacy. Kies de ideale stand van de shutters en bepaal zelf hoeveel licht je kamer binnenstroomt of de mate van schaduwspel.

Bekijk onze houten jaloezieën.

Bekijk onze aluminium jaloezieën.

 

Licht en schaduw

Licht doet leven. Met shutters creëer je een samenspel van daglicht en schaduw. Je interieur wordt dynamisch. Shutters stellen je in staat om tegelijkertijd schaduw te creëren én natuurlijk licht binnen te laten. Zo kun je altijd de perfecte ambiance neerzetten voor elke gelegenheid.

Houten jaloezieën woonkamer
Witte houten jaloezieën elektrisch

Shutters op maat

De nostalgische en rustieke uitstraling van houten shutters verrijkt je interieur. Om het unieke karakter van shutters zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, kun je ze het beste op maat laten maken. Dan weet je zeker dat ze perfect voor het raam passen en voorkom je lichtkieren. Alle elektrische raamdecoratie van Poweredblinds maken we op maat. Zo kun je optimaal genieten van de voordelen ervan. Anders dan houten jaloezieën zijn onze aluminium jaloezieën vochtbestendig. Deze nemen geen vocht uit de lucht op en zo blijven ze in goede conditie.

Wil je bijvoorbeeld extra privacy of verbeterde nachtrust, dan kunnen zonverduisterende gordijnen of volledig verduisterende rolgordijnen een goede oplossing zijn.

 

Regel zelf de lichtinval en doorkijk

Shutters worden soms verward met jaloezieën. Maar deze twee soorten raamdecoratie zijn niet hetzelfde, al lijken ze wel op elkaar. Ze werken namelijk allebei met (horizontale jaloezieën of lamellen. Daardoor zijn zowel shutters als jaloezieën ideaal als je de lichtinval heel precies wilt afstemmen op je wensen. Ook om je privacy te waarborgen zijn ze allebei perfect.

Maar jaloezieën kun je ophalen en neerlaten. Die kun je dus ook tot halverwege het raam laten hangen. Bij shutters zitten de lamellen vast in een binnenluik. Afhankelijk van je wensen kun je de panelen van de luiken op verschillende manieren openen. Bijvoorbeeld eenvoudig gescharnierd, om de rustieke uitstraling van de shutters te benadrukken. Of met geschakelde panelen. Daarmee bespaar je ruimte als je de shutterpanelen opent.

Witte houten jaloezieën elektrisch

Gratis kleurstalen voor je elektrische shutters voor binnen

Raamdecoratie op maat is waarschijnlijk een aankoop die niet over één nacht ijs gaat. Het is een investering voor de lange termijn. Onz mooie raamdecoratie voor binnen is van hoge kwaliteit gaat jarenlang mee. En je wilt natuurlijk al die tijd ervan kunnen genieten. De juiste keuze maken is dus belangrijk.

Daarom kun je bij Poweredblinds gratis kleurstalen bestellen. Dan kun je de kleur en textuur van het materiaal van je toekomstige shutters in het echt ervaren. Zodat je beter kunt beoordelen welke shutters het beste passen bij jouw interieur. Onze elektrische shutters zijn uitermate geschikt voor binnen of in de serre.

Ga je voor een lichte of donkere tint? Dat kan een behoorlijk verschil in ambiance maken. Een tip van ons: pak de kleurstalen er op meerdere momenten van de dag even bij. Zo ervaar je het materiaal bij verschillende soorten licht(inval). Op die manier maak je de keuze die elk moment van de dag de juiste zal blijken te zijn.

Elektrische shutters.

Als je shutters op maat laat maken door Poweredblinds, worden ze ook altijd voorzien van een hoogwaardige elektrische Somfy motor. Je hoeft zelf niet meer in de weer met draaistangen: de motor opent en sluit de shutters voor jou. Dat is niet alleen ideaal voor niet goed bereikbare ramen, zoals dakramen, maar ook als je wilt genieten van meer comfort en gemak.

De geruisloze motor maakt het je nog makkelijker om de perfecte ambiance neer te zetten. In een handomdraai zet je de lamellen van de shutters in de gewenste stand. Laat zonlicht rijkelijk naar binnen stromen, of geniet juist van koele schaduw.

Rolgordijn raamdecoratie keuken

Bedien met afstandsbediening

Met de afstandsbediening bedien je zonder moeite alle elektrische gordijnen in je woning. Zet alle shutters in één keer open of kantel juist alleen de lamellen in één kamer. Druk op de my-knop om direct naar jouw favoriete stand te gaan.

Bedien met de app

De slimme app stelt je in staat om al je elektrische raamdecoratie samen te laten werken. Zelfs met andere slimme apparaten. Stel eenvoudig gepersonaliseerde scenario’s in of bedien je shutters als je van huis bent.

Bedien met een wandschakelaar

De draadloze wandschakelaar kun je overal aan de muur installeren. Subtiel en stijlvol. Met één druk op de my-knop kantelen je shutters automatisch naar je favoriete stand.