Winkelwagen

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

Creëer balans tussen licht en schaduw met rolgordijnen op maat.

Breng je interieur tot leven. Met rolgordijnen op maat creëer je een betoverend spel van licht en schaduw. Het brengt je interieur tot leven en zorgt voor harmonie en geborgenheid.

Bekijk onze elektrische rolgordijnen.

Altijd de perfecte ambiance

Laat zonlicht je woning binnenstromen en maak contact met de buitenwereld. Of kies voor privacy en beperk de inkijk. Rolgordijnen zijn een veelzijdig soort raamdecoratie dat in ieder interieur past. Van modern tot rustiek.

Kies voor de stof die bij jouw wensen past. Dim het zonlicht of sluit het volledig buiten. Geniet van privacy zonder de connectie met buiten te verliezen. De verschillende stoffen in ons assortiment hebben elk hun eigen karakter. Brengen elk iets unieks jouw thuis in. Creëer een sfeer die altijd aan jouw wensen voldoet.

Lichtdoorlatende rolgordijnen met raamdecoratie
Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer wit

Rolgordijnen op maat gemaakt.

Rolgordijnen op maat laten maken? Bij Poweredblinds maken we alle raamdecoratie op maat. Alleen dan kun je optimaal genieten van de voordelen ervan. Voorkom lichtkieren of golven in de stof: op maat gemaakte rolgordijnen passen perfect in je kozijnen. Bij Poweredblinds geniet je van een ruim assortiment aan mogelijkheden met verduisterende stof, lichtdoorlatend en gesloten. Van duurzame stoffen.

Meet en monteer zelf.

Met de eenvoudige meetinstructies van Poweredblinds heb je in een handomdraai de juiste maten van je nieuwe rolgordijnen op maat opgenomen. Ook monteren doe je eenvoudig zelf aan de hand van een duidelijk stappenplan. Ook als je niet zo handig bent, maken wij het je makkelijk. Zo kun je snel beginnen met genieten van je nieuwe raambekleding.

grijze rolgordijnen in woonkamer
verduisterend rolgordijnen in slaapkamer raamdecoratie

Verduisterende rolgordijnen op maat

Een goede nachtrust begint bij verduisterende rolgordijnen op maat. Bij Poweredblinds vind je meerdere verduisterende stoffen in het assortiment. Verduisterende rolgordijnen passen perfect in de slaapkamer, want slapen doe je het beste in volledige duisternis. Ook maken we onze verduisterende rolgordijnen op maat: door een perfecte aansluiting op je kozijn sluit je al het licht van buiten uit. Zelfs overdag kun je diep slapen met een verduisterende rolgordijn op maat voor je slaapkamerraam.
Het gemak van elektrische rolgordijnen op maat.

Een unieke combinatie van stijl en technologie: dat zijn onze elektrische rolgordijnen op maat. Alle elektrische raamdecoratie van Poweredblinds is voorzien van een hoogwaardige Somfy motor. De motor neemt het zware werk van je over. Ook op plekken die moeilijk te bereiken zijn, zoals dakramen. Geen trekkoordjes meer, maar een buismotor die soepel en onvermoeibaar je rolgordijnen ophaalt of neerlaat. Dat komt de levensduur ook ten goede.

Bedien met afstandsbediening.

De afstandsbediening maakt bedienen van je rolgordijnen gemakkelijk en moeiteloos. Bedien elk van je rolgordijnen op maat apart of bedien ze allemaal tegelijkertijd. Druk op de my-knop en je rolgordijnen rollen automatisch naar je favoriete stand.

Somfy afstandsbediening
Bedien met slimme app.

Met de slimme app sta je altijd in verbinding met je rolgordijnen, thuis én elders. Open en sluit je rolgordijnen, duo rolgordijnen of jaloezieën met één klik in de app, stel gepersonaliseerde scenario’s in of simuleer je aanwezigheid als je op vakantie bent.

Mobiele app Somfy Rollerblind screen 2
Bedien met wandschakelaar.

De subtiele wandschakelaar is op elke plek op de muur te installeren: hij werkt namelijk draadloos. Eenvoudig en effectief: met één druk op de my-knop zakken je rolgordijnen op maat direct naar jouw favoriete stand.

Somfy wandbediening

Bestel gratis kleurstalen voor jouw rolgordijnen op maat.

De kleur en textuur van je nieuwe rolgordijnen zijn bepalend voor de sfeer die ze neerzetten en de invloed die ze hebben op je interieur. Daarom bestel je bij Poweredblinds kosteloos kleurstalen. Zo kun je thuis in alle rust beoordelen welke kleur en welke textuur perfect voor jou is. Voor een ambiance die altijd naar wens is.

Rolgordijnen op maat zijn een investering, waar je nog jarenlang van zult kunnen genieten. Ook daarom is het belangrijk om een keuze te maken waar je achter staat, elk moment van de dag. Daarom raden we je aan om op meerdere momenten van de dag de kleurstalen tevoorschijn te halen. Op die manier heb je een totaalbeeld van de eigenschappen van de stof onder verschillende omstandigheden. Van de zon op zijn hoogste punt tot de schemerige avond.

Kies voor de rolgordijnen van Poweredblinds