Winkelwagen

Rolgordijn badkamer

Rolgordijnen voor in de badkamer
Waarborg privacy in je badkamer met rolgordijnen

De badkamer is een plek waar je ’s avonds ontspant of ’s ochtends goed wakker wordt. De vrijheid om in volledige privacy jezelf te zijn, is nodig om echt te kunnen ontspannen. Maar tegelijkertijd heb je natuurlijk daglicht nodig om echt te ontwaken. Met lichtdoorlatende rolgordijnen creëer je deze balans.

Bekijk onze elektrische rolgordijnen.

Licht met privacy

Met een lichtdoorlatend rolgordijn laat je natuurlijk daglicht de ruimte in stromen, zonder dat je ongewenste inkijk in de hand werkt. Daarom zijn deze rolgordijnen ideaal voor de badkamer. Beperk inkijk, waarborg je privacy en geniet nog steeds van natuurlijk licht.

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer wit

Waarom een rolgordijn in de badkamer?

In de badkamer heb je behoefte aan privacy. Raambekleding die precies in het kozijn past en inkijk beperkt is daarom de beste keuze. Rolgordijnen voldoen aan die eisen.

Bovendien kan een rolgordijn goed tegen het vocht in de badkamer, als de ruimte tenminste goed wordt geventileerd. Het rolgordijn is niet geschikt om geheel nat te maken, maar is wel vochtbestendig en kan tegen spetters. Je maakt het rolgordijn in je badkamer ook eenvoudig schoon: met een vochtige doek reinig je de stof in een handomdraai.

Zwart rolgordijn badkamer
Lichtdoorlatende rolgordijnen met raamdecoratie

Lichtdoorlatend rolgordijn: geniet van privacy én daglicht

Een rolgordijn is perfect om je privacy te waarborgen in de badkamer. Tegelijkertijd wil je waarschijnlijk niet in een verduisterde badkamer hoeven douchen. Daarom hebben lichtdoorlatende rolgordijnen opgenomen in onze collectie. Deze laten daglicht wel door, maar beperken de inkijk tot silhouetten. Het zicht van buiten wordt geblokkeerd, terwijl jij kunt blijven genieten van natuurlijk zonlicht. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over je privacy in je eigen badkamer.

Op maat gemaakte rolgordijnen voor de badkamer

Alle rolgordijnen van Poweredblinds worden op maat gemaakt. Ook de rolgordijnen voor in jouw badkamer. Dat heeft een paar belangrijke voordelen ten opzichte van rolgordijnen die niet op maat worden gemaakt.

Bedien op jouw manier.

Hoe bedien jij je badkamer rolgordijnen het liefst? Met afstandsbediening, draadloze wandschakelaar of de slimme app: er is altijd een manier die bij jou past. Laat je rolgordijnen zakken wanneer jij dat wilt. Stel via de timer in de app vaste tijden in waarop de rolgordijnen in je badkamer moeten sluiten. Geniet van het comfort.

elektrische raamdecoratie bedienen met app op smartphone
Koppel aan je smart home.

Elektrische rolgordijnen koppel je heel eenvoudig aan je smart home. Op die manier kun je je hele huis met elkaar laten samenwerken. Stel zelf scenario’s in: schuiven de gordijnen in je slaapkamer ’s ochtends open? Dan rollen de lichtdoorlatende rolgordijnen in je badkamer automatisch naar beneden, zodat je snel onder de douche kunt springen. Maak je huis slim!

badkamer raamdecoratie

Elektrische rolgordijnen badkamer

Het gemak van elektrische rolgordijnen in je badkamer. Dat is moeiteloos openen en sluiten, bedienen op elke plek in je woning en een langere levensduur. Geen trekkoorden meer, maar een geruisloze motor die voor jou het zware werk doet. Alle rolgordijnen van Poweredblinds zijn uitgerust met een hoogwaardige Somfy buismotor.

Ga inkijk tegen.

Badkamer rolgordijnen op maat garanderen je privacy. Doordat de stof van de raambekleding precies aansluit op het raamkozijn, voorkom je (licht)kieren. Daardoor weet je zeker dat op geen enkele manier iemand je badkamer in kan kijken. Zo kun je optimaal genieten van een douche of warm bad.

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer wit
Laat nooit te ver zakken.

Rolgordijnen op maat passen niet alleen in de breedte, maar ook in de lengte precies in het raamkozijn. Daardoor rol je het gordijn nooit meer te ver af. Goed voor de levensduur, want je voorkomt golven en kreukels in de stof. Ook ideaal voor elektrische rolgordijnen: die hoef je alleen het commando ‘volledig sluiten’ te geven.

Stem af op het interieur.

Een rolgordijn op maat past precies voor je raam. Het valt niet op en gaat op in je interieur. Dat geeft een strakke en verzorgde uitstraling aan je badkamer. Ook bij grote ramen is een rolgordijn op maat ideaal: je voorkomt hiermee dat je twee losse rolgordijnen moet ophangen. Voor een nette en stijlvolle look kies je dus voor raamdecoratie op maat.

plisse gordijnen in woning

Geen rolgordijnen in de badkamer? Probeer honingraatgordijnen!

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor in de badkamer, maar weet je nog niet zeker of het rolgordijnen worden? Wij geven je een tip voor een alternatief: honingraatgordijnen. Deze worden ook wel dubbele plisségordijnen genoemd. Ideaal voor de badkamer, omdat de honingraat celstructuur isolerend werkt. Kou en tocht dringt je badkamer niet meer binnen. Wel zo comfortabel.