Winkelwagen

**Ter ondersteuning van de internationale inspanningen tegen Covid-19 werken de meeste van onze medewerkers vanuit huis. Het grootste deel van ons logistieke netwerk en onze productie blijft normaal functioneren, maar we kunnen niet garanderen dat er geen vertragingen zullen zijn in relatie tot onze normale service en levering.**

 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

De oplossing voor unieke ramen: maatwerk raamdecoratie

Raamdecoratie op maat
De oplossing voor unieke ramen: maatwerk raamdecoratie

Waarom kiezen voor gordijnen op maat?

Je raamdecoratie is meer dan alleen decoratie. Naast decoratieve doeleinden heeft raamdecoratie nog meer functies, bijvoorbeeld:

 • Je goed laten slapen door precies de juiste hoeveel licht binnen te laten én buiten te sluiten in je slaapkamer;
 • Meubels beschermen tegen de schadelijke invloed van zonlicht;
 • De temperatuur in je woning reguleren, zowel in de winter als in de zomer.

Met gordijnen op maat heb je optimale controle over deze drie aspecten. Je kunt de binnentemperatuur en de mate waarin je zonlicht en warmte (of kou) binnenlaat, effectief beïnvloeden door middel van raamdecoratie op maat. Je raamdecoratie op maat past namelijk precies en geeft je daarmee de volle controle over hoe jij het licht en de warmte van de zon binnen wilt laten in je huis.

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat kun je bij Powered Blinds vinden in allerlei kleuren en met allerlei verschillende stoffen. Of je nu op zoek bent naar een rolgordijn van 240 cm breed voor het grote raam in de slaapkamer of je zinnen hebt gezet op een smal, hoog en verduisterend rolgordijn voor je smalle, hoge raam in de badkamer: Powered Blinds maakt je rolgordijnen voor je op maat.

Je hebt keuze uit verschillende effen stoffen en zeer uitgebreide samenstellingsmogelijkheden en keuze uit verschillende stroomvoorzieningen en bedieningsmogelijkheden, te koppelen aan de Somfy TaHoma:

House Collection rolgordijnen

Plisségordijnen op maat

Plisségordijnen staan bekend om hun veelzijdige gebruik, doordat ze zowel aan de boven- als aan de onderkant op en neer kunnen. Bij plisségordijnen is het van extra groot belang dat deze precies op maat worden gefabriceerd. Alleen maatwerk plisségordijnen passen precies in je kozijn.

Kies bij Powered Blinds voor verduisterende plisségordijnen op maat, voor gesloten of lichtdoorlatende stof en in de kleur die past bij jouw interieur. Elk plisségordijn dat op maat gemaakt is, wordt voorzien van een Somfy motor. Voor de bediening van je plisségordijn kies je uit een wandschakelaar, voor verschillende afstandsbedieningen en zelfs via spraakbesturing kun je jouw plisségordijn aansturen.

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat passen precies in of op het kozijn en houden zonlicht hierdoor effectief buiten, of filteren het zo dat je precies de juiste sfeer creëert in je woning. Vouwgordijnen worden vaak gekozen vanwege het ‘gezellige’ effect en worden gezien als minder strak dan rolgordijnen.

Bij Powered Blinds kunnen we alle soorten vouwgordijnen op maat maken, waarbij je een ruime keuze hebt uit verschillende stoffen en structuren. De mate van lichtdoorlatendheid van de vouwgordijnen bepaal je zelf. Alle vouwgordijnen kunnen bediend worden met een wandschakelaar of een afstandsbediening, of via de Somfy TaHoma Smart Home app.

Gordijnen op maat: meerdere functies

Zoals we in de inleiding al bespraken, is raamdecoratie er niet enkel ter decoratie. Hoewel een mooi gordijn of een strak rolgordijn in de juiste tint zeker een belangrijke bijdrage kan leveren aan de sfeer die een ruimte uitademt, heeft raamdecoratie nog veel meer nuttige functies.

De zon weren
Verduisteren
Isoleren
Beveiligen

Een duidelijke functie van raamdecoratie is het weren van de zon. Heb je een goed rolgordijn dat op maat gemaakt is en dat dus naadloos aansluit op de kozijnen, dan heb je in principe ook gelijk zonwering op maat aangeschaft.

Gordijnen op maat bestellen bij Powered Blinds

Bestel je rolgordijnen, vouwgordijnen of plisségordijnen op maat eenvoudig bij Powered Blinds. Je kiest zelf de lichtdoorlatendheid, de stof en kleur en de bedieningsmethode van jouw maatwerk raamdecoratie. Daarbij zijn al onze raamdecoratie mogelijkheden elektrisch en betaal je daar niets extra voor. Zo geniet je optimaal van het hoogste comfort en gemak dat elektrische raamdecoratie te bieden heeft.

Kosten voor gordijnen op maat laten maken

Ben je benieuwd naar de kosten van je rolgordijnen op maat of andere raamdecoratie die jij in gedachten hebt? Bij Powered Blinds kom je niet voor verrassingen te staan: je selecteert het product waarin je interesse hebt, kiest uit de verschillende opties en ziet per stap de invloed op de eindprijs. Een offerte aanvragen voor je gordijnen op maat is dus niet nodig, want je ziet direct bij het samenstellen wat de kosten zijn voor je maatwerk raamdecoratie. Het is ook mogelijk je huidige raamdecoratie te voorzien van een elektrische gordijnrails.