Winkelwagen

Raambedekking

Raambedekking

De weg naar jouw raambedekking op maat

Raambedekking is er in alle soorten en maten. Van stijlvolle gordijnen tot moderne jaloezieën: de mogelijkheden zijn divers. Hoe vind je dan de juiste raambedekking voor jouw woning? Het antwoord is simpel: naar eigen (woon)wens. In de keuze voor jouw elektrische raamdecoratie geen goed of fout. Wij helpen je graag op weg en zetten de mogelijkheden van A tot Z voor je op een rijtje.

Raambedekking als finishing touch

Jij hebt je woning tot in detail gestyled en niets aan het toeval overgelaten. Alles is strak en afgewerkt, maar je hebt geen raambedekking. Hoe compleet je woning ook is, zonder raambedekking zal het interieur er schraal uitzien. Het zal je het gevoel geven alsof er iets ontbreekt. Door je ramen te bekleden creëer je extra sfeer in de woning en geef je de kamers een knusse sfeer. Zeker bij grote raampartijen zet de raambedekking een stempel op het interieur. Het gaat namelijk om grote vlakken die een sfeer meebrengen en structuur geven aan een bepaalde ruimte.

Raambedekking is geen overbodige luxe, het is een must voor een compleet interieur. Overweeg daarom goed welke stijl jij wilt creëren in je woning en sluit de raambekleding hierop aan.

Rolgordijn lichtdoorlatend woonkamer beige
Jaloezieën in woonkamer

De vele gedaantes van raambedekking

Als je aan de slag gaat met raambedekking, zijn de opties enorm. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Begin dan met de functie voor de raambedekking. Zo schaft de een dit enkel aan als decoratie, maar wenst de ander juist extra privacy in zijn woning.

Aspecten als de verduistering, privacy, decoratie, opvulling, sfeer en uitzicht zijn keuzes die je dient te overwegen in de route naar jouw perfecte raambedekking. Bovendien kun je meerdere raambekleding combineren om zo de perfecte toepassing te creëren, denk aan sfeer én raamdecoratie.

Je raam bedekken door het huis heen

In vrijwel iedere ruimte zijn ramen te vinden. Toch heeft niet iedere ruimte behoefte aan dezelfde raambekleding. Zo kunnen gordijnen in de woonkamer ontzettend stijlvol zijn, maar in de badkamer juist erg onpraktisch uitvallen. Iedere kamer in huis heeft een andere functie en dus ook behoefte aan een andere type raambedekking. Kies voor vochtbestendigheid in de badkamer, sfeer in de woonkamer en een praktische bekleding van jouw deuren.

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer wit
Honingraat plisségordijnen op maat

Jouw raambedekking naar keuze

Grote ramen, kleine ramen, brede deuren, dakramen: iedere raampartij verhoudt zich anders tot de raambedekking. Om voor ieder raam een passende oplossing te vinden, zijn de mogelijkheden bij Poweredblinds dan ook reuze. Denk bijvoorbeeld na over de volgende opties:

Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem gerust eens contact met ons op, dan sparren we samen met je over de mogelijkheden.

Elektrische raambedekking: op weg naar jouw smart home

Wil jij een woning die van alle gemakken voorzien is? Jouw raambedekking op afstand kunnen sluiten? Bij Poweredblinds bouwen we mee aan jouw slimme huis. Onze raambekleding is namelijk automatisch te bedienen en aan te sluiten op jouw smart home. Met één druk op de knop kun je jouw raambedekking van boven tot beneden sluiten, zonder dat je dan ook maar één stap hoeft te zetten. Met onze raambedekking kies je voor gemak. Wij helpen je het leven makkelijk te maken.

De smart home staat niet voor niets voor een slim huis: je kunt de raambedekking namelijk laten reageren op andere elektrische apparaten in het huis. Schiet de thermostaat rap omhoog, kan de zonwering gesloten worden om zo de temperatuur in huis te laten dalen tot een stabiel niveau. Waar jij misschien te laat in actie komt, heeft jouw slimme raambedekking dit al voor je geregeld. Heel prettig dus.

 

Elektrische gordijnrails