De oplossing voor uw elektrische raamdecoratie projectenWij begrijpen dat niet alle elektrische raamdecoratie projecten hetzelfde zijn. Voor ieder type raam of deur zijn andere oplossingen mogelijk. Daarom bieden wij u via deze weg assistentie bij het realiseren van uw project.

Wanneer de afmetingen van uw elektrische raamdecoratie buiten het bereik van het aanbod op onze webshop vallen of wanneer u op zoek bent naar maatwerk vul dan onderstaand formulier in. Zodra u deze heeft ingediend, zal een medewerker van onze klantenservice met u in contact treden om de ins en outs van uw project te bespreken. Zodoende kunt u erop rekenen dat u precies de juiste elektrische raamdecoratie en service krijgt die u wenst.


Vertel ons over uw project

Met behulp van onderstaand formulier kunt u ons alles vertellen over uw electrische raamdecoratie project. In het geval dat wijzelf u niet kunnen voorzien van de juiste oplossing zullen wij de gegevens doorsturen naar een Somfy gecertificeerde installateur.

* Vereiste velden

1

Persoonlijke gegevens

2

Alleen levering *

3

Hoeveel stuks raamdecoratie heeft u nodig? *

4

Waar wilt u de raamdecoratie laten installeren? *

5

Kies uw type raamdecoratie *

6

Afmetingen van uw ramen/ deuren? *

cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm

7

Bedieningsopties *

Kies een standaard bedieningsoptie en desgewenst aanvullende bedieningsopties.

8

Kies uw stofsoort *

9

Aanvullende informatie

Vertel ons meer over uw project en maak gebruik van de mogelijkheid om foto's en tekeningen mee te sturen door een bijlagen te uploaden.

Selecteer bijlagen...