Winkelwagen

Plissegordijnen

Onze honingraat Plisségordijnen

Strakke veelzijdigheid.

Onze collectie honingraat plisségordijnen zijn zowel in semi-transparante stof als in een verduisterende stof verkrijgbaar. Met een celstructuur van 25mm of 45mm. Bovendien kun je kiezen tussen een standaard of een Top-Down Bottom-Up systeem. Met dit laatste systeem kun je precies de positie bepalen waar het gordijn voor het raam zit. Zo kun je het honingraat plisségordijn bovenin open laten voor een natuurlijke lichtinval met behoud van jouw privacy.

De horizontale lijnen en unieke celstructuur van ons honingraatgordijn passen naadloos in elk modern design interieur. Ze stralen klasse uit en maken het mogelijk om elke gewenste ambiance te creëren.

Honingraat plisségordijnen op maat

 

 

 

Honingraat plisségordijnen van Poweredblinds.

Onze honingraat plisségordijnen zijn uniek. En dat wel om de volgende redenen:

  • Elektrisch: Waar je ook bent, met onze app ben je volledig in control. ‘s Ochtends de honingraatgordijnen vanzelf omhoog en ‘s avonds weer naar beneden? Jouw slimme huis kan het.
  • Top-Down Bottom-Up: Onze honingraat plisségordijnen kunnen zowel van boven naar beneden als omgekeerd geopend en gesloten worden.
  • Duurzame stoffen: Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu.
  • Twee jaar garantie: Bij Poweredblinds heb je 2 jaar garantie op stoffen en systemen. En zelfs 5 jaar garantie op Somfy motoren, afstandsbediening en accessoires.

honingraat plissegordijnen

De voordelen van elektrische honingraat plisségordijnen.

Onze honingraat plisségordijnen kun je op vier verschillende manier bedienen: met een afstandsbediening, met een wandschakelaar, met je smartphone en natuurlijk handbediend.

Gemak
Stel de apparatuur eenmalig in. Alles wat je vroeger meerdere keren per dag handmatig deed (rolgordijnen open en dicht, licht aan en uit, etc.), gebeurt automatisch. Precies zoals jij dat wilt.

Veiligheid
De honingraat plisségordijnen kunnen ook tijdens je vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een veilig en prettig idee, zo’n bewoonde indruk.

Energiebesparing
Een huis dat geen onnodige energie verbruikt? Dat reageert op veranderende weersomstandigheden terwijl jij er niet bent? Zo kunnen je rolgordijnen sluiten wanneer de zon gaat schijnen. Zodat je bij thuiskomst de airco niet hoeft aan te zetten. Met Smart Home kan het. En dit niet alleen, er is nog veel meer mogelijk.

honingraat plissegordijnen

Hongingraat plissé gordijn top down bottom up wit

 

 

 

Bottom-up en Top-Down Bottom-Up.

Onze honingraat plisségordijnen zijn verkrijgbaar in Bottom-Up en Top-Down Bottom-Up (TDBU). Een Bottom-Up systeem werkt als een normaal rolgordijn: de onderlat kan naar boven en beneden worden bewogen, de bovenlat blijft altijd vastzitten. Bij onze TDBU kunnen de honingraat plisségordijnen zowel van boven naar beneden als omgekeerd geopend en gesloten worden. Zo kan precies de positie bepaald worden waar het gordijn voor het raam zit en hoeveel lichtinval en privacy er is gewenst. Zet de onderkant bijvoorbeeld helemaal dicht en laat de bovenkant open.

elektrische honingraatgordijnen grijs

 

 

 

Zomerse koelte. Winterse warmte.

De innovatieve honingraatstructuur zorgt voor een optimale temperatuurregulering. Deze honingraatgordijnen houden het ‘s zomers koel door de warmteabsorptie tot wel 78% te verminderen. ‘s Winters vormen ze een unieke isolatiedeken door de warmte vast te houden in de celstructuur.

Welk formaat: 25mm of 45mm?

Een celstructuur van 25 mm oogt verfijnd en delicaat. En wordt dan ook meestal toegepast in normale of kleinere ramen. Ga je voor groots en modern, dan is 45mm je keuze. Dit formaat past perfect bij grotere ramen. Maar natuurlijk hangt het uiteindelijk helemaal van je eigen smaak af.

elektrische honingraatgordijnen grijs
Vier mogelijkheden van bedienen.

De afstandsbediening
Met onze afstandsbedieningen kun je meerdere rolgordijnen in jouw huis bedienen. De onzichtbare motor in het rolgordijn kun je heel eenvoudig koppelen met de afstandsbediening.

Vier mogelijkheden van bedienen.

Slimme app
Onze app maakt de bediening van je rolgordijnen wel heel eenvoudig. Je kunt al je gordijnen bedienen vanaf je smartphone. Waar je ook bent. Ook kun je er dagelijks terugkerende functies mee programmeren. Zoals ‘s ochtends openen en ’s avonds weer sluiten. Helemaal automatisch.

Vier mogelijkheden van bedienen.

Wandbediening
Via onze wandschakelaar kun je je rolgordijnen openen en sluiten. Onze draadloze wandbediening werkt op batterijen. Je kunt ‘m dus waar je maar wilt aan de muur bevestigen.

Vier mogelijkheden van bedienen.

Handbediening
Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een niet-elektrisch rolgordijn dat je met een koord opent en sluit.

verduisterende rolgordijnen

 

 

 

Verduisterende honingraat plisségordijnen.

Met verduisterende honingraat plisségordijnen creëer je een spel van licht en duisternis. Perfect voor in de slaapkamer. Je sluit er het daglicht volledig mee buiten, waardoor je ook overdag in een verduisterde slaapkamer een dutje kunt doen. Maar een verduisterend stof wordt ook vaak gekozen voor in je werkkamer zodat je ten alle tijden goed op je computerscherm kan werken. Onze honingraat plisségordijnen zijn op maat gemaakt, wat essentieel is wanneer je een ruimte geheel wilt verduisteren. Zo sluiten ze precies aan op de kozijnen.

Semi-transparante honingraat plisségordijnen
Een semi-transparante stof stelt je in staat om in een ruimte een geborgen gevoel te creëren zonder de connectie met buiten te verliezen. Het zorgt voor een magisch diffuus effect zoals de weerspiegeling van het maanlicht. Genoeg schaduw om het interieur te beschermen. Transparant genoeg om contact met buiten te houden. En tegelijk zorgt een semi-transparante stof voor genoeg privacy.

ecoluxury

 

 

 

EcoLuxury.

Innovatief duurzaam.

Veel van onze stoffen worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige hoe we ons onderscheiden. Ook streven we met ons productieproces naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

ecoluxury

honingraat plissegordijnen

 

 

 

Plisségordijnen op maat gemaakt.

Onze honingraat plisségordijnen zijn op maat gemaakt. Het is van belang dat de afmetingen zorgvuldig worden opgenomen en doorgegeven. Opmeten kan eenvoudig zelf worden gedaan. Het meetproces kan per type product verschillen.

installatieguide

 

 

 

Eenvoudig te monteren.

Onze (elektrische) honingraat plisségordijnen zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Wanneer je hebt gekozen voor elektrische honingraat plisségordijnen heb je te maken met een onzichtbare draadloze motor. Er hoeven geen kabels te worden weggewerkt. En dankzij de batterij stroomvoorziening hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Gemiddeld hoeft de batterij maar 1 keer per jaar te hoeven worden opgeladen.

installatieguide