Winkelwagen

Plissegordijnen op maat

Elektrische plisségordijnen op maat

Perfecte controle over de lichtinval.

Plisségordijnen op maat sluiten vrijwel geheel aan het kozijn aan dankzij de zijgeleiders. De gehele bovenrail en ook de volledige onderlat zijn bedekt met stof, dus de zon heeft vrijwel geen ruimte om zich langs de stof te manoeuvreren. Juist een plisségordijn op maat, dat tot op de millimeter nauwkeurig is ingemeten, houdt licht en zicht zeer effectief tegen.

Twijfel je over de juiste stofkeuze, bestel dan gratis een kleurstaaltje van de stof die je voorkeur heeft. Door die thuis voor het raam te houden, zie je precies hoeveel licht de stof doorlaat.

palma elektrische honingraatgordijnen grijs
Palma verduisterend Elektrische Honingraatgordijnen

Het chique broertje van het rolgordijn.

Vind je een rolgordijn te minimalistisch of te strak, maar een gordijn te opvallend, dan is het plisségordijn wat je zoekt. Met zijn prachtige geplooide uiterlijk geeft hij op een subtiele manier diepte aan je raambekleding en karakter aan je interieur.

De plooien en de dubbele stof van een honingraat plissé zorgen ervoor dat contouren in huis minder goed zichtbaar zijn van buitenaf. Zit je ’s ochtends in je ochtendjas de krant te lezen, dan zorgen je plisségordijnen ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

Warm in de winter, koel in de zomer.

De honingraat plissé van Poweredblinds bestaat uit twee lagen stof die in een honingraatpatroon aan elkaar zijn bevestigd. Tussen de twee lagen zitten steeds tussenruimtes van een paar centimeter in doorsnee, in de vorm van een honingraat. Die lucht tussen de twee delen van je plisségordijn op maat is de ideale isolatielaag.

Lucht is een perfect isolatiemateriaal: zoals spouwmuren ervoor zorgen dat de warmte in de zomer niet binnenkomt en in de winter niet ontsnapt, doen honingraat plisségordijnen op maat dat ook.

plissegordijnen op maat
honingraat plissegordijnen

Elektrisch bedienbare plisségordijnen: pak je gemak.

Poweredblinds is koploper in elektrische raamdecoratie op maat. Alle plisségordijnen die je bij ons vindt, leveren wij altijd op maat en elektrisch bediend.

Het grootste en duidelijkste voordeel van elektrisch bedienbare raambekleding is gemak. De bediening van je Poweredblinds elektrische plisségordijnen is zeer intuïtief dankzij de technologie van Somfy. Of je nu je telefoon, een wandschakelaar of een afstandsbediening wilt gebruiken: de bediening van je raambekleding sluit altijd aan op jouw voorkeuren.

De accu waarop je raambekleding werkt, hoef je slechts één keer per jaar op te laden.

 

Beveilig je woning met automatisch bediende plisségordijnen op maat.

Raar maar waar: de kans op inbraak bij jou thuis verklein je met de juiste raambekleding. Uit Brits onderzoek blijkt dat de kans op inbraak al met 6% afneemt als een huis simpelweg voorzien is van rolgordijnen op de begane grond.

Het principe is eenvoudig: een inbreker speelt liever op safe. Hij zal niet snel proberen zich een weg naar binnen te verschaffen in een huis waarvan onduidelijk is of er echt niemand binnen is.

Nog veiliger maak je het als je voor elektrische raamdecoratie op maat kiest die je op afstand kunt bedienen. Je elektrische plisségordijnen gaan met een druk op de knop omhoog of omlaag. En die druk op de knop regel jij overal vandaan. Vanaf de bank, maar ook vanaf je werk. Of vanaf je vakantieadres.

Met elektrische plisségordijnen op maat houd je nieuwsgierige blikken tegen én geeft je huis altijd een bewoonde indruk, ook als jij de plissés op afstand sluit wanneer het begint te schemeren.

verduisterende honingraat plissegordijnen
honingraat plissegordijnen in keuken

Slaap zacht met verduisterende plisségordijnen op maat.

Alles wordt beter van een goede nachtrust. Daarvoor is een goed bed dat bij je lichaam past natuurlijk van belang, maar onderschat ook zeker het effect niet dat licht heeft op ons lichaam.

Met een verduisterend plisségordijn op maat sluit jij het daglicht heel effectief buiten en slaap je in een donkere slaapkamer. Zeker als je bijvoorbeeld onregelmatig werkt en ook overdag moet slapen, zijn verduisterende plisségordijnen een effectief middel om al het daglicht uit je slaapkamer te verbannen. Zo creëer je in een handomdraai de perfecte condities om goed te slapen, op welk tijdstip ook.

Kwalitatief hoogstaande Somfy motor.

Alle raambekleding van Poweredblinds is voorzien van een hoogwaardige Somfy motor, zo ook jouw elektrische plisségordijnen op maat. Kies je voor Somfy, dan weet je dat je goed zit: Somfy staat voor in Europa ontwikkelde kwaliteitsproducten die lang meegaan en eenvoudig te bedienen zijn.

Somfy TaHoma man op smartphone 1200
Rondom garantie op je plisségordijnen op maat.

Je hebt altijd garantie op je plisségordijnen op maat. Naast de wettelijke garantie heb je op de stof nog 2 jaar aanvullende garantie en op de motor en bijbehorende accessoires (zoals afstandsbedieningen of wandschakelaars) zelfs 5 jaar.

Amazon Alexa TaHoma
Jij kiest je bedieningsvorm.

De één wordt blij van een wandschakelaar (want die raakt niet kwijt), de ander wil graag een afstandsbediening (want dan kan ik op de bank blijven zitten). Een derde gaat het liefst voor slimme bediening van zijn plisségordijnen op maat met een app. Bij Poweredblinds kies je uit de uitgebreide bediening mogelijkheden die Somfy biedt. Wil je je honingraat plissés op maat deel laten uitmaken van je Smart Home? Geen probleem!

somfy remote

Verschillende stoffen plisségordijnen

Je kiest uit verschillende stoffen voor je plisségordijnen op maat. Kies voor dimout plisségordijnen om je kamer wel donkerder te maken, maar niet je raam volledig te verduisteren. Deze stof doet het bijvoorbeeld goed in de woonkamer, waar je wel privacy wilt, maar geen volledige verduistering. Blackout plisségordijnen zijn de goede keuze als je compleet verduisterende plisségordijnen op maat zoekt, bijvoorbeeld voor in de slaapkamer.