Winkelwagen

**Ter ondersteuning van de internationale inspanningen tegen Covid-19 werken de meeste van onze medewerkers vanuit huis. Het grootste deel van ons logistieke netwerk en onze productie blijft normaal functioneren, maar we kunnen niet garanderen dat er geen vertragingen zullen zijn in relatie tot onze normale service en levering.**

 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Over Powered Blinds

Over ons

Poweredblinds.nl is specialist in elektrische raamdecoratie. Onze elektrische rolgordijnen combineren stijl en vooruitstrevende techniek om je woning zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Onze collecties worden voortdurend aangevuld met nieuwe stoffen en mogelijkheden dus het loont de moeite om regelmatig terug te komen.

Over ons
Contact

De producten op Poweredblinds.nl zijn scherp geprijsd omdat we direct inkopen bij fabrikanten in Nederland. We bieden u een uitgebreide en hoogwaardige collectie raamdecoratie en binnenzonwering doordat we werken met de beste leveranciers. Al onze producten zijn voorzien van motoren en afstandsbediening van Somfy. Dit is hét kwaliteitsmerk op gebied van elektrische zonwering en raamdecoratie.

Figest b.v., het moederbedrijf van Poweredblinds.nl, is onderdeel van een gerenommeerd internationaal concern. Zij staan garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Poweredblinds.

Adres:

Jacobus Ahrendlaan 1
2132 LP, Hoofddorp

KvK nummer Figest B.V. : 28045903
BTW nummer: 881406B01