Winkelwagen

Onze Rolgordijn Stoffen

Rolgordijnen stof

Stoffen met een verhaal.

Stuk voor stuk een eigen karakter.

Onze stoffen. Niet zomaar stukjes textiel. Maar doordachte filters tussen het buitenlicht en de gewenste ambiance binnenshuis. Gebaseerd op het principe waarmee maanlicht weerspiegelingen en schaduw creëert. Diffuus invallend licht van een wonderbaarlijke schoonheid. Ook voor de sterkte van onze stoffen halen we inspiratie uit de wereld om ons heen. Zo stond de schelp model voor z’n efficiënte bescherming tegen externe invloeden. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten stof. Elk met z’n eigen karakter en kwaliteiten.

Nieuw: 7 verschillende soorten rolgordijn stoffen.

Nu tijdelijk 20% introductiekorting op alle 76 kleuren rolgordijnen & bijbehorende accessoires!

Blackout

Shop

Oeko-Tex

Shop

Semi Transparent

Shop

Afwasbaar

Shop

Vlamvertragend

Shop

Vochtige ruimte

Shop
Wit rolgordijnen lichtdoorlaternd

Stoffen met een verhaal.

Ons huis is het laatste jaar een ander thuis geworden. Soms een school, vaak een werkplek. Maar ook het alternatief voor de bioscoop. Of dat gezellige restaurant. We zijn meer thuis. En zijn er met andere ogen naar gaan kijken. Wij hebben dat gedaan vanuit onze passie: licht tot een levend onderdeel van je huis maken. Onze collectie raamdecoratie is daarom geïnspireerd op vier verschillende inspiratiebronnen.

Meer informatie.

Ecoluxury.

Innovatief duurzaam. 

Veel van de stoffen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen. En met ons productieproces streven we naar 30% minder impact op het milieu. Zo maken wij het verschil.

Hoe werkt dit?

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer