Winkelwagen

**Ter ondersteuning van de internationale inspanningen tegen Covid-19 werken de meeste van onze medewerkers vanuit huis. Het grootste deel van ons logistieke netwerk en onze productie blijft normaal functioneren, maar we kunnen niet garanderen dat er geen vertragingen zullen zijn in relatie tot onze normale service en levering.**

 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Lichtdoorlatend rolgordijn: perfect voor in de badkamer

Waarom lichtdoorlatende raamdecoratie in de badkamer?

De badkamer is ’s ochtends vaak de eerste plek waar we langer verblijven nadat we wakker zijn geworden. Het licht in de badkamer is daardoor van invloed op hoe we ons ’s morgens voelen. Een badkamer die op de juiste manier verlicht is, kan dan ook een positieve invloed hebben op de dag.

Een lichtdoorlatend rolgordijn stelt je in staat om het daglicht in je badkamer binnen te laten zonder dat je door de overburen gezien wordt. Dit maakt een rolgordijn dat lichtdoorlatend is populair voor in de badkamer.

Ook als je halverwege de dag even in de spiegel kijkt, wil je goed zien hoe je eruitziet. Daglicht in de kamer is dan wel zo fijn. Een lichtdoorlatend rolgordijn zorgt hiervoor en biedt je tegelijkertijd de privacy die je wenst in de badkamer. Lees verder

Lichtdoorlatend rolgordijn badkamer

Voordelen van een rolgordijn in de badkamer

Een lichtdoorlatend rolgordijn in de badkamer is op meerdere punten een goed idee. We noemen je graag enkele voordelen van rolgordijnen in de badkamer:

Gemakkelijk open en dicht te doen
Snel en gemakkelijk schoon te maken
Vochtbestendig

Een rolgordijn doe je met één hand open en dicht en is ook in gradaties open en dicht te doen. Een elektrisch rolgordijn is nog gemakkelijker open en dicht te doen, met één druk op de knop. Je past de hoeveelheid zicht dus moeiteloos aan op waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Rolgordijnen die lichtdoorlatend zijn: hoe zit het met inkijk?

Iets lichtdoorlatends voor het raam in de badkamer: dat klinkt alsof je erdoorheen kunt kijken. Dat is echter niet waar: een lichtdoorlatend rolgordijn laat licht door, maar geen zicht. Dit is precies het fijne van lichtdoorlatende raamdecoratie: jij staat ’s morgens in je pyjama of ochtendjas voor de spiegel in de badkamer en staat in het daglicht, maar de overbuurman die zijn slaapkamerraam opendoet, kijkt niet door het lichtdoorlatende rolgordijn heen.

Lichtdoorlatende rolgordijnen zorgen dus niet voor inkijk. Niet enkel in de badkamer, maar ook in andere vertrekken kan dit fijn zijn. Op lange zomeravonden zit je misschien graag met een wijntje op de bank. Je wilt dan genieten van de lange dagen, maar vindt het minder fijn als alle voorbijgangers naar binnen kijken. Een lichtdoorlatend rolgordijn is dan precies wat je nodig hebt: je hebt dan geen inkijk in je woonkamer, maar geniet wel van het daglicht.

 

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

Een rolgordijn kun je goedkoop bij de bouwmarkt kopen. Deze rolgordijnen, die je verpakt koopt, zijn echter niet op maat gemaakt voor jouw raam of deur.

Een op maat gemaakt rolgordijn biedt verschillende voordelen:

Ga inkijk tegen
Stem af op je interieur
Laat nooit te ver zakken

Een lichtdoorlatend rolgordijn dat precies op maat is, zorgt ervoor dat nieuwsgierige blikken van buiten worden tegengehouden. Waar een rolgordijn met een standaard maat vaak net te klein is en het raam niet goed afsluit, laat een rolgordijn op maat geen inkijk toe.

Lichtdoorlatend rolgordijn kopen

Ben je op zoek naar een lichtdoorlatend rolgordijn van goede kwaliteit? Powered Blinds helpt je graag verder. Al onze rolgordijnen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde stoffen.

Bij Powered Blinds vind je niet alleen lichtdoorlatende (gesloten of transparant) maar ook verduisterende raamdecoratie. Alle rolgordijnen van Powered Blinds zijn uitgerust met een Somfy motor. Je kiest uit verschillende soorten stroomvoorziening en past de rolgordijnen zo aan op wat jij prettig vindt. Kies bijvoorbeeld voor een wandschakelaar, een timer of een afstandsbediening. Ook kun je je elektrische rolgordijnen van Powered Blinds aansturen met de Somfy TaHoma en ze dus onderdeel maken van je Smart Home systeem.

Nieuwsgierig naar de rolgordijnen of elektrische vouwgordijnen van Powered Blinds? Kijk dan eens rond en maak kennis met onze ruime collectie. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord, neem gerust contact met ons op!