Winkelwagen

Lamellen

Lamellen

Lamellen: stijlvolle en tijdloze raamdecoratie

Met deze raamdecoratie zet je op elk moment van de dag de juiste sfeer neer. De tijdloze uitstraling van onze houten lamellen geven een finishing touch aan elk interieur. Altijd de ideale hoeveelheid licht die de kamer binnenstroomt.

Bekijk onze lamellen

Een spel van licht en schaduw

De ideale balans tussen licht en schaduw, uitzicht en privacy. Lamellen zijn uniek omdat ze in staat zijn om op hetzelfde moment schaduw te creëren én natuurlijk daglicht door te laten. Je bepaalt zelf hoeveel licht je doorlaat. Voor elke gelegenheid de perfecte ambiance door te spelen met licht en schaduw: lamellen zijn een veelzijdige raamdecoratie die luxe uitstraalt.

Houten jaloezieën woonkamer
Witte houten jaloezieën elektrisch

Lamellen op maat

Bij Poweredblinds maken we al onze lamellen op maat. Het samenspel van licht en schaduw dat de lamellen creëren, komt op die manier namelijk het beste tot zijn recht. De raamdecoratie sluit perfect aan op de randen van het raam. Zo voorkom je lichtkieren en houd je de lichtinval helemaal in eigen hand.

 

Horizontale of verticale lamellen?

Horizontale en verticale lamellen geven je allebei dezelfde beheersing over de lichtinval en mate van inkijk. Het verschil is dat verticale lamellen in de lengte openen en horizontale lamellen (ook wel jaloezieën genoemd) in de breedte openkantelen. Verticale lamellen kun je daarnaast opzij schuiven, terwijl je horizontale jaloezieën omhoog en naar beneden kunt laten.

Witte houten jaloezieën elektrisch

Gratis kleurstalen

Raamdecoratie op maat van hoge kwaliteit. Dat vind je bij Poweredblinds. Lamellen zijn een investering die nog jarenlang de algemene sfeer van je woning zal bepalen. Geen aankoop om licht te nemen dus.

Daarom bieden wij je gratis kleurstalen aan waarmee je zelf kunt beoordelen of de kleur en textuur van je toekomstige lamellen voldoet aan je wensen. De verschillende tinten in ons assortiment zijn elk zorgvuldig uitgekozen op stijl, maar uiteindelijk is het jouw interieur waar de lamellen bij moeten passen. Een kleurstaal maakt het je gemakkelijker om te kiezen.

Tip: haal de kleurstaal op verschillende momenten van de dag tevoorschijn. Op die manier zie je hoe het hout eruitziet bij verschillende soorten lichtinval. Zo maak je de keuze voor lamellen die op elk moment van de dag bij jou passen.

Elektrische lamellen

De lamellen van Poweredblinds zijn standaard voorzien van een elektrische buismotor van het kwaliteitsmerk Somfy. De geruisloze motor neemt jou het zware werk uit handen: openen en sluiten doe je voortaan in een handomdraai. Trekkoordjes en draaistangen zijn verleden tijd. Gemak en comfort is wat je ervoor terugkrijgt.

Met elektrische lamellen geniet je optimaal van de perfecte balans tussen licht en schaduw. Met de bediening op afstand stel je de lamellen precies in op de stand die je wilt. Eén druk op de knop en daglicht stroomt je kamer in. Of de inkijk wordt juist beperkt. Precies naar jouw wensen.

Rolgordijn raamdecoratie keuken

Bedien met afstandsbediening

Nooit meer hoeven opstaan van de bank om de stand van je lamellen te wijzigen. En met één druk op de my-knop kantelen ze automatisch naar je favoriete stand.

Bedien met slimme app

Vanaf elke plek je raamdecoratie bedienen. Dat doe je met de slimme app. Stel moeiteloos routines in en bedien alle elektrische raamdecoratie in je woning met één app.

Bedien met wandschakelaar

Subtiel en effectief: de draadloze wandschakelaar kun je op elke plek op de muur bevestigen. Druk op de my-knop en zet de lamellen direct in je favoriete stand.

De voordelen van elektrische lamellen

Elektrische lamellen voorzien jou van meer comfort in je eigen huis. En laten je interieur tot leven komen met een uniek spel van licht en schaduw dat je tot op de millimeter beheerst.

Naadloze samenwerking met je Smart Home

De elektrische lamellen van Poweredblinds zijn voorzien van een Somfy buismotor. Deze motor werkt moeiteloos samen met andere slimme apparaten in je woning. Bijvoorbeeld via de Somfy TaHoma switch, een gebruiksvriendelijke Smart Home hub. Sluiten de lamellen? Dan springen de lampen automatisch aan.

Stel persoonlijke scenario’s in

Altijd de perfecte sfeer neerzetten. Elektrische lamellen helpen je daarbij. Bepaal hoe laat de lamellen ’s ochtends opengaan, zodat je met natuurlijk zonlicht wakker wordt. Of laat meerdere slimme apparaten samenwerken als je een filmavond houdt: lamellen dicht en lampen gedimd.

Somfy TaHoma vrouw op smartphone 960x960
Bedien de elektrische lamellen op afstand

Ben je ‘s ochtends vergeten de lamellen te openen, maar hebben je kamerplanten licht nodig? Geen probleem. Vanaf elke plek bedien je je lamellen alsof je ernaast staat. Simuleer op deze manier ook je aanwezigheid: ideaal om inbrekers af te schrikken als je langer van huis bent.

Semi transparant beige rolgordijnen app bediening werkplek
Langere levensduur van je lamellen

De buismotor van je lamellen is niet alleen geruisloos, maar ook zeer delicaat. De lamellen worden altijd rustig en gelijkmatig gekanteld en op- en neergelaten door de motor. Dat komt de kwaliteit en levensduur van je elektrische lamellen ten goede. Zo geniet je er nog langer van.

Somfy TaHoma switch op tafel voor raam mobiel