Aanpassen House Collection Berlin Dune Blackout Elektrisch Rolgordijn

Gratis Smoove Wall Switch

Gratis Smoove Wall Switch bij raamdecoratie en/ of elektrische gordijnrails.
Ontdek hier de aanbieding. *Ontvang de korting in je winkelmandje zodra je één van de kortingscodes toepast - aanbieding geldig t/m 29 februari

Voer gewenste afmetingen in

Invoeren

Configureer je product

Selecteer Montage *

Montage

Plaatsing in het raamkozijn of plaatsing tussen de muur.

*Bij 'in de dag' montage van een Vouwgordijn of Honingraat Plissé halen wij 10mm af van de doorgegeven breedte. Op deze manier kan de cassette soepel en gemakkelijk worden geïnstalleerd. Dit geldt dus NIET voor Rolgordijen.

Plaatsing op het raamkozijn, tegen de muur of aan het plafond.

Selecteer Onderlat *

Onderlat

Onderlat bedekt met de stof van je keuze. Het rolgordijn vormt zo één mooi geheel. Dit is een open rolgordijnsysteem (geen cassette).

Een witte onderlat in dezelfde kleur als de zijkanten van het hangsysteem. Dit is een open rolgordijnsysteem (geen cassette).

Een grijze onderlat. Ook de zijkanten van het hangsysteem worden geleverd in deze grijstint en geven zo een rustige uitstraling. Dit is een open rolgordijnsysteem (geen cassette)

Selecteer Stroomvoorziening *

Stroomvoorziening

De stekker adapter zorgt voor een continue stroomtoevoer naar de Somfy motor door het in te pluggen in een 230V stopcontact en in de kop van de Somfy motor.

Let op: deze adapter is alleen geschikt voor directe koppeling met een motor en niet voor het opladen van batterijen.

Met het batterijpakket geniet u van draadloze elektrische gordijnen.

Met dit pakket maak je je rolgordijn draadloos. Houdt er rekening mee dat na gemiddeld 1,5 jaar (bij normaal gebruik) de batterijen dienen worden vervangen.

LET OP: Zonder stroomvoorziening kan de motor van het elektrisch rolgordijn niet functioneren.

Selecteer Afstandsbediening *

Afstandsbediening

Geschikt voor het bedienen van RTS producten. Witte 1-kanaals Somfy afstandsbediening met batterijen.

Geschikt voor het bedienen van RTS producten. Witte 5-kanaals Somfy afstandsbediening met batterijen.

Stijlvolle draadloze muurzender en frame van Somfy. De Smoove Origin RTS werkt op batterijvoeding en bedient één RTS home motion product. De draadloze muurzender heeft een modern wit design en is eenvoudig te installeren.

Het beste van twee werelden, een 6-kanaals afstandsbediening en automatische timer gecombineerd in één product. De Somfy Telis Chronis 6 RTS Pure bedient maximaal 6 producten of productgroepen (meerdere producten tegelijkertijd) en heeft een strak wit design.

Selecteer deze optie indien je al in het bezit bent van een Somfy RTS afstandsbediening en die je voor de bediening wilt gebruiken. Als je deze optie selecteert en geen RTS afstandsbediening hebt dan is het elektrisch rolgordijn ook via Somfy TaHoma of Connexoon RTS te bedienen. Echter, om uw product te koppelen met de TaHoma of Connexoon of het instellen van de onderste-, bovenste- en 'my' positie dient er een RTS afstandsbediening aanwezig te zijn.

Selecteer Drive *

Drive

RU28 Drive Wheel   + € 3,33