Winkelwagen

Honingraat Gordijnen

Elektrische honingraat Plisségordijnen

Stay warm & keep cool!

De thermische eigenschappen van onze honingraat plisségordijnen veranderen met de seizoenen. In de zomer helpt het honingraatontwerp de zonnestralen te weerkaatsen en kamers koel te houden. Ze kunnen de warmteabsorptie tot 78% verminderen. In de winter helpt de celstructuur warmte vast te houden door lucht in de cellen op te sluiten wanneer de jaloezie wordt neergelaten, waardoor een isolatiedeken voor jouw raam ontstaat.

Bekijk onze honingraatgordijnen!

The grey touch.

Moderne ramen en deurkozijnen worden steeds breder verkrijgbaar in een assortiment van verschillende afwerkingen – de meest populaire kleur is antracietgrijs (RAL 7016). Daarom bieden we bij onze honingraat plissés een keuze uit antracietgrijze of witte profielafwerking. Selecteer eenvoudig jouw gewenste afwerking bij het configureren van jouw op maat gemaakte honingraat plisségordijn.

plisse gordijnen in woning
honingraat plissegordijnen in keuken

Mind the gap!

Eén van de belangrijkste voordelen van een honingraat plisségordijn is dat het geen opening heeft aan de zijkant – de stof beslaat de volledige breedte van de bovenrail en onderlat. De rand van de stof zit dus heel dicht bij de uitsparing in het raam, waardoor het doorgelaten licht minimaal is.

Plisségordijnen op maat.

Bij Poweredblinds bestel je eenvoudig elektrische plisségordijnen op maat. Bij elk plisségordijn vind je uitgebreide meetinstructies. Zo weet je zeker dat je juist meet en dat jouw automatische plisségordijn straks perfect in of op je kozijn past.

Een elektrisch plisségordijn van Poweredblinds kan zeer uiteenlopende afmetingen hebben:

  • Breedte tussen de 35 en 200 centimeter;
  • Hoogte tussen de 35 en 260 centimeter.
palma elektrische honingraatgordijnen grijs
honingraat plissegordijnen

Verschillende stoffen, effecten en toepassingen.

Onze collectie stoffen biedt je de keuze uit verschillende soorten honingraat plisséstoffen. Er zijn zowel donkere als lichte neutrale kleuren te verkrijgen. Door de honingraatstructuur en de speciale isolerende stof vormen de gemotoriseerde plisségordijnen een thermische barrière tussen de woonruimte en het glas, wat maakt dat de ruimte in de winter aangenaam warm blijft. In de zomer wordt de warmte met een plisségordijn juist buiten de deur gehouden.

Plisségordijnen vervullen dus niet alleen hun functie als raambekleding, maar dienen tegelijkertijd als isolatie. Daarnaast kun je kiezen uit verduisterende stof of dim out stof.

Verduisterende plisségordijnen.

Kies je voor verduisterende stof voor je automatische plisségordijnen, dan houden de gordijnen al het daglicht buiten. Je kunt de gemotoriseerde plisségordijnen dan gebruiken om de kamer volledig te verduisteren. Dit maakt verduisterende plisségordijnen perfect geschikt voor in de slaapkamer als je houdt van volledige duisternis in de slaapkamer.

 

Dim out plissé gordijnen.

Dim out plisségordijnen nemen, in tegenstelling tot verduisterende plisségordijnen, niet al het daglicht weg. Wel dimmen ze het licht. De dim out honingraat plisségordijnen van Poweredblinds hebben lichtfilterfactor 3. Ze zitten dus precies tussen lichtfilterfactor 1 (lichtdoorlatende stof die veel licht doorlaat) en lichtfilterfactor 5 (verduisterende stof die geen licht doorlaat) in.

Honingraat plisségordijnen op maat

Jouw elektrische rolgordijnen als onderdeel van je Smart Home.

Het fijne van een Smart Home is dat je het zo eenvoudig kunt houden of zo uitgebreid en gemakkelijk kunt maken als je zelf wilt. Zo kun je je gemotoriseerde rolgordijnen aansluiten op de Somfy Smart Home en ze laten samenwerken met bijvoorbeeld je verlichting. Laat je huis bijvoorbeeld reageren op de schemering door je rolgordijnen naar beneden te laten gaan en je verlichting te laten aanspringen.

Meer informatie 

Een goede nachtrust met verduisterende rolgordijnen.

Bij Poweredblinds vind je veel verschillende stoffen die verduisterend zijn. Verduisterende rolgordijnen zijn perfect voor in de slaapkamer. Je sluit er het daglicht volledig mee buiten, waardoor je ook overdag in een verduisterde slaapkamer een dutje kunt doen.

verduisterend rolgordijnen in slaapkamer raamdecoratie