Winkelwagen
 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Elektrische raamdecoratie

Over Powered Blinds Elektrische raamdecoratie

Powered Blinds is dé specialist in de creatie van stijlvolle en praktische elektrische raamdecoratie voor dagelijks gebruik. Het ruime assortiment elektrische rolgordijnen, vouwgordijnen en duo-rolgordijnen, heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele raamdecoratie.

Draadloos

Cord Free

Doordat automatische raamdecoratie snoerloos is en geen trekkoord nodig heeft, biedt het een veilig alternatief voor traditionele raamdecoratie. Weg met rommelige en gevaarlijke snoeren en koorden waar u over kunt struikelen!

Eenvoudige installatie

Easy to Install

Al onze raamdecoratie is snel en eenvoudig te installeren. Het is een kwestie van de houders op de muur schroeven, de raamdecoratie met geïntegreerde motor plaatsen, en u kunt genieten van het optimale comfort van elektrische raamdecoratie.

Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen

Hard to reach

Heeft u binnen zonwering nodig op een plaats in huis waar u moeilijk bij kunt? Bijvoorbeeld een hooggeplaatst raam of een raam achter het aanrecht of een mooie plant? Powered Blinds elektrische raamdecoratie is dé oplossing! Bedien draadloos alle raamdecoratie als groep of individueel.

Welke types raamdecoratie zijn beschikbaar?

All-in-one
Fully Customisable
HUNA
Vouwgordijnen
Honingraat plissé

Onze all-in-one elektrische rolgordijnen bestaan standaard uit een rolgordijn op maat, Somfy Roll Up RTS motor, alkaline batterij pack en afstandsbediening. Je hoeft alleen nog een rolgordijnstof te kiezen en je maten in te voeren. We zorgen ervoor dat het rolgordijn gemaakt en verzonden wordt, gereed om direct te monteren.

Pack is inclusief

 • All-in-one rolgordijn
 • Somfy motor & alkaline batterij pack
 • All-in-one afstandsbediening

Bekijk all-in-one rolgordijnen

Introductie van motorisatie

We voorzien alle raamdecoratie van betrouwbare Somfy motoren. Hiermee ben je verzekerd van een langdurig werkende soepele bediening, iedere dag weer. Met een keuze uit stroomvoorziening opties en bedieningen kun je jouw automatische raamdecoratie perfect op jouw wensen afstemmen.

All-in-one
Fully Customisable
Vouwgordijnen