Winkelwagen

**Ter ondersteuning van de internationale inspanningen tegen Covid-19 werken de meeste van onze medewerkers vanuit huis. Het grootste deel van ons logistieke netwerk en onze productie blijft normaal functioneren, maar we kunnen niet garanderen dat er geen vertragingen zullen zijn in relatie tot onze normale service en levering.**

 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Elektrische raamdecoratie

Over Powered Blinds Elektrische raamdecoratie

Powered Blinds is dé specialist in de creatie van stijlvolle en praktische elektrische raamdecoratie voor dagelijks gebruik. Het ruime assortiment Elektrische Rolgordijnen, Vouwgordijnen en Honingraat Plisségordijnen, heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele raamdecoratie.

Draadloos

Cord Free

Doordat automatische raamdecoratie snoerloos is en geen trekkoord nodig heeft, biedt het een veilig alternatief voor traditionele raamdecoratie. Weg met rommelige en gevaarlijke snoeren en koorden waar u over kunt struikelen!

Eenvoudige installatie

Easy to Install

Al onze raamdecoratie is snel en eenvoudig te installeren. Het is een kwestie van de houders op de muur schroeven, de raamdecoratie met geïntegreerde motor plaatsen, en u kunt genieten van het optimale comfort van elektrische raamdecoratie.

Moeilijk bereikbaar?

Hard to reach

Heeft u binnen zonwering nodig op een plaats in huis waar u moeilijk bij kunt? Bijvoorbeeld een hooggeplaatst raam of een raam achter het aanrecht of een mooie plant? Powered Blinds elektrische raamdecoratie is dé oplossing! Bedien draadloos alle raamdecoratie als groep of individueel.

Welke types raamdecoratie zijn beschikbaar?

House Collection
Vouwgordijnen
Honingraat plissé

Over House Collection rolgordijnen

De rolgordijnen uit de House Collection hebben een basis systeem (zonder cassette) en bieden je een brede keuze aan stoffen, onderlatten, bedieningen en stroomvoorzieningen. Deze rolgordijnen kun je helemaal afstellen op jouw smaak en interieur. Je kiest uit de vele beschikbare stoffen en stelt je eigen rolgordijnen samen. Wij zorgen ervoor dat de elektrische rolgordijnen volgens jouw specificaties worden gemaakt en sturen ze je toe, klaar om gemonteerd te worden.

Geweldig voor…

 • Ideaal voor alle soorten ramen en deuren
 • Simpel en stijlvol design
 • Geeft je complete controle over de configuratie

Bekijk house collection rolgordijnen