Over Powered Blinds Elektrische raamdecoratie

Powered Blinds is dé specialist in de creatie van stijlvolle en praktische elektrische raamdecoratie voor dagelijks gebruik. Het ruime assortiment elektrische rolgordijnen, vouwgordijnen en duo-rolgordijnen, heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele raamdecoratie.

Draadloos

Powered Blinds elektrische raamdecoratie is draadloos

Doordat automatische raamdecoratie snoerloos is en geen trekkoord nodig heeft, biedt het een veilig alternatief voor traditionele raamdecoratie. Weg met rommelige en gevaarlijke snoeren en koorden waar u over kunt struikelen!

Eenvoudige installatie

Easy to Install

Al onze raamdecoratie is snel en eenvoudig te installeren. Het is een kwestie van de houders op de muur schroeven, de raamdecoratie met geïntegreerde motor plaatsen, en u kunt genieten van het optimale comfort van elektrische raamdecoratie.

Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen

Elektrische raamdecoratie is ideaal voor moeilijk bereikbare plekken

Heeft u binnen zonwering nodig op een plaats in huis waar u moeilijk bij kunt? Bijvoorbeeld een hooggeplaatst raam of een raam achter het aanrecht of een mooie plant? Powered Blinds elektrische raamdecoratie is dé oplossing! Bedien draadloos alle raamdecoratie als groep of individueel.

Welke types raamdecoratie zijn beschikbaar?

Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Duo Rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen zijn zeer gewild. De motor is mooi weggewerkt in de buis, daardoor nemen ze weinig ruimte in. Het systeem werkt soepel en geeft uw interieur een stijlvolle, verzorgde uitstraling.

Ideaal omdat...

  • Alle maten ramen en deuren
  • Simpel en stijlvol design
  • Volledig draadloos en nauwkeurige positie controle

Bekijk onze rolgordijnen

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Laat ons weten wat uw wensen zijn met het behulp van ons project formulier.

Geef uw wensen door

Elektrische raamdecoratie, hoe werkt het?

Onze raamdecoratie wordt bestuurd met betrouwbare Somfy motoren, deze staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Uit de verschillende batterij opties en afstandsbedieningen die Powered Blinds biedt, kiest u precies de stroomvoorziening en afstandsbediening die bij u past. Klik op een van de items in het plaatje en ontdek hoe het werkt.

Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Duo Rolgordijnen

Motor

Uw rolgordijn wordt aangedreven door een Somfy motor. Deze motor is niet zichtbaar ingebouwd in de rolbuis. Aan u de keuze of u de motor op zonne-energie, oplaadbare batterij of net adapter wilt laten draaien. Op de Somfy motor zit een uitgebreide garantie van 3 jaar.