Winkelwagen
 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Cassette opties

Verschillende cassette opties voor je raamdecoratie

Wij bieden een selectie van standaard keuzemogelijkheden voor cassettes (bovenbak) waarmee de raambekleding compleet kan worden afgewerkt. Per collectie of raamdecoratietype kan er sprake zijn van een andere cassetteoptie. Op de pagina van een specifieke stof kan je jouw maten ingeven en de cassette van jouw keuze (wanneer beschikbaar) selecteren. De verschillende keuzemogelijkheden worden op deze pagina beschreven.

Rolgordijnen

Wil je graag een rolgordijn met cassette kies dan voor Huna Next Generation rolgordijn. Onze Huna Next Generation rolgordijnen zijn er vier cassette uitvoeringen beschikbaar. Zowel de cassettes als de onderlat van onze Huna collectie worden standaard in dezelfde kleur uitgevoerd. Je kan kiezen voor vier verschillende opties. Antraciet, Wit, Aluminium of Titanium.

De exacte afmetingen en kleuropties kunnen per collectie verschillen. Raadpleeg daarom altijd goed de ‘help’documenten die bij het product van jouw keuze beschikbaar zijn.

Wit cassette systeem en onderlat

Huna Next Generation rolgordijnen worden standaard uitgerust met een cassette systeem. Zowel de cassette als de onderlat is uitgevoerd in dezelfde kleur. Bovenstaande afbeelding is een Huna rolgordijn met de stof Banlight Duo Black gecombinerd met een witte cassette en onderlat. Banlight is een verduisterende stof en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Titanium cassette en onderlat

Zowel de cassette als de onderlat is uitgevoerd in dezelfde kleur.  Huna Next Generation rolgordijnen worden standaard uitgerust met een cassette systeem. Bovenstaande afbeelding is een Huna rolgordijn met de stof Voile Cobalt gecombinerd met een titanium cassette en onderlat. Voile is een transparante stof, het is doorzichtig terwijl het tegelijkertijd de schittering van de zon verminderd. Wij hebben de Voile stof beschikbaar in verschillende kleuren.

Antraciet cassette en onderlat

 Bovenstaande afbeelding is een Huna rolgordijn met de stof Palette Concrete gecombinerd met een antraciet cassette en onderlat. Huna Next Generation rolgordijnen worden standaard uitgerust met een cassette systeem. Zowel de cassette als de onderlat is uitgevoerd in dezelfde kleur. Palette is een gesloten stof, die jouw privacy waarborgt en tegelijkertijd het natuurlijke licht grotendeels tegen houdt. Ook de Palette stof is beschikbaar in verschillende kleuren.

Aluminium cassette en onderlat

Bovenstaande afbeelding is een Huna rolgordijn met de stof Oslo Birch gecombinerd met een aluminium cassette en onderlat. Zowel de cassette als de onderlat is uitgevoerd in dezelfde kleur. Onze Oslo stoffen zijn warm en natuurlijk. Dit is een gesloten stof die het natuurlijk licht grotendeels tegen houdt.

Andere soorten raamdecoratie

Vouwgordijnen

De elektrische vouwgordijnen die u kunt vinden bij Powered Blinds zijn niet voorzien van een cassette. De gordijnstof is bevestigd op het hangsysteem en vormt zo een mooi geheel. Volledig op maat gemaakt en op afstand bedienbaar.

Bekijk onze vouwgordijnen

Honingraat plisségordijnen

Elektrische honingraat Plisségordijnen zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook ongelooflijk energiezuinig. Hun unieke honingraatstructuur creëert een thermische barrière tussen kamer en raam, waardoor kamers koel blijven in de zomer en warm tijdens koude periodes.

Bekijk onze plissés