Winkelwagen

**Om je bestelling voor kerst in huis te hebben bestel je uiterlijk op: Vouwgordijn – 27 november & Rolgordijnen, Plissés en Gordijnrails – 4 december**

 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Cassette opties

Verschillende cassette opties voor je raamdecoratie

Op dit moment bieden wij geen keuzemogelijkheden voor cassettes (bovenbak) aan voor rolgordijnen. Bij Poweredblinds.nl zijn we continue bezig om de wensen van onze klanten af te stemmen op ons aanbod van elektrische raamdecoratie. Zodra we weer een kwalitatieve en stijlvolle oplossing voor elektrische cassette rolgordijnen hebben dan informeren we je via deze pagina.

Andere soorten raamdecoratie

Vouwgordijnen

De elektrische vouwgordijnen die u kunt vinden bij Powered Blinds zijn niet voorzien van een cassette. De gordijnstof is bevestigd op het hangsysteem en vormt zo een mooi geheel. Volledig op maat gemaakt en op afstand bedienbaar.

Bekijk onze vouwgordijnen

Honingraat plisségordijnen

Elektrische honingraat Plisségordijnen zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook ongelooflijk energiezuinig. Hun unieke honingraatstructuur creëert een thermische barrière tussen kamer en raam, waardoor kamers koel blijven in de zomer en warm tijdens koude periodes.

Bekijk onze plissés