Winkelwagen
 • Zoeken
 • Help & Advies

  Help & advies

  Wij hopen dat onze Help & Advies sectie je de informatie geeft die je nodig hebt bij de aanschaf van elektrische raamdecoratie.

  Lees help & advies

  Waarom elektrische raamdecoratie?


  Afstandbedienbare raamdecoratie is meer dan betaalbare luxe; het kan je leven echt verbeteren.

  Lees meer

  Opmeten


  Onze meetinstructies tonen stap-voor-stap hoe je accuraat je raamdecoratie opmeet zodat het perfect op z’n plaats past.

  Lees meer

  Eenvoudige installatie


  Het monteren van een elektrisch rol- of vouwgordijn van Powered Blinds is een eenvoudig en snel proces.

  Bekijk installatie instructies

Cassette opties

Verschillende cassette opties voor je raamdecoratie

Wij bieden een selectie van standaard keuzemogelijkheden voor cassettes (bovenbak) waarmee de raambekleding compleet kan worden afgewerkt. Per collectie of raamdecoratietype kan er sprake zijn van een andere cassetteoptie. Op de pagina van een specifieke stof kan je jouw maten ingeven en de cassette van jouw keuze (wanneer beschikbaar) selecteren. De verschillende keuzemogelijkheden worden op deze pagina beschreven.

Rolgordijnen

Voor onze rolgordijnen zijn er drie casette opties beschikbaar. De exacte afmetingen en kleuropties kunnen per collectie verschillen. Raadpleeg daarom altijd goed de ‘help’documenten die bij het product van uw keuze beschikbaar zijn.

Standaard cassette

Standard Cassette

Rolgordijnen worden standaard uitgerust met dit systeem, bestaande uit twee bevestigingssteunen aan de zijkanten van het rolgordijn.

Open cassette

Open Cassette

Dit systeem bestaat uit een dunne cassette dat het bovenste deel van de rolgordijn rol afdekt. De cassette is aan de voorkant bedekt met een strook van de rolgordijnstof.

Gesloten cassette

Closed Cassette

Deze cassette bedekt de rol van het rolgordijn volledig en is aan de voorkant bedekt met een strook van de rolgordijnstof.

Andere types raamdecoratie

Duo-rolgordijnen

Onze Duo-rolgordijnen worden standaard geleverd met een open cassette. De casette is voorzien van een strook van dezelfde stof als de gordijnstof om het gordijn in zijn geheel op te laten gaan in uw interieur.

Browse Vision Blinds

Vouwgordijnen

De elektrische vouwgordijnen die u kunt vinden bij Powered Blinds zijn niet voorzien van een cassette. De gordijnstof is bevestigd op het hangsysteem en vormt zo een mooi geheel. Volledig op maat gemaakt en op afstand bedienbaar.

Browse Roman Blinds

Simplicity all-in-one blinds

Simpele alles-in-één jaloezieën worden kant-en-klaar geleverd, zonder een gordijnkast en met een witte onderbalk voor een soepele werking. Het enige dat jij hoeft te doen, is de stof uitkiezen.

Als je meer aanpassingsmogelijkheden wil, blader dan door ons assortiment rolluiken.

Browse Simplicity all-in-one Blinds

Duette blinds

De structuur van onze op maat gemaakte Duette-jaloezieën is gestructureerd in een unieke honingraatvorm, waardoor warmte-isolerende eigenschappen worden gecreëerd en daarom ideaal voor ruimtes zoals serres en kinderkamers.

Browse Duette Blinds

Rolgordijnen

Binnen onze elektrische rolgordijnen sectie hebben we 3 hoofdgroepen. All-in-one, Fully Customisable en Huna Next Generation. Elke groep heeft een geheel eigen afwerking. Binnen Fully Customisable maken we daarnaast ook nog onderscheid tussen de Premium Collection en de House Collection. De House Collection biedt drie opties kwa onderlat maar geen cassette. De Premium collectie heeft drie cassette opties beschikbaar. De exacte afmetingen en kleuropties kunnen per collectie verschillen. Raadpleeg daarom altijd goed de ‘help’ documenten en specificaties die bij het product van uw keuze beschikbaar zijn.