Winkelwagen

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat
Altijd de perfecte lichtinval.
Elegante woonkamer met grote, hoge ramen en elektrische gordijnrails

Gordijnen laten maken: wat zijn jouw wensen?

Hoe jij je interieur ook voor je ziet: je raamdecoratie is er een belangrijk onderdeel van. Bij Poweredblinds je gordijnen laten maken geeft je veel keuzevrijheid. Kies bijvoorbeeld voor een modern, minimalistisch rolgordijn, een weelderig vouwgordijn of een slim honingraat plisségordijn voor in jouw woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer.

Rolgordijnen op maat: strak en modern.

Het rolgordijn op maat is een prachtige allrounder die moeiteloos past bij ieder interieur. Bij Poweredblinds vind je veel verschillende rolgordijnstoffen waaruit je kunt kiezen.

Ga bijvoorbeeld voor verduisterende rolgordijnen voor in de slaapkamer, voor semi-transparante, gesloten rolgordijnen in de keuken aan de straatkant en voor transparante rolgordijnen aan de achterkant van het huis. Of beheers de inkijk en lichtinval in bijvoorbeeld de hal met strakke duo rolgordijnen.

Zo zijn je rolgordijnen volledig aangepast op hun functie en hun plaats in huis. Ze houden inkijk naar binnen tegen, houden zonlicht buiten of laten je juist genieten van natuurlijke lichtinval, op de plek en tijd waarop jij dat wilt.

semi-transparante rolgordijnen met elektrische gordijnrails in woonkamer

Gordijnen op maat laten maken? Slim!

De zon binnen of buiten, naar jouw wens.

Gordijnen op maat passen precies, en laten jou dus heel precies bepalen hoeveel zon er je huis in komt. Zin in een zonovergoten ochtend op de bank? Of juist graag je huis koel houden tijdens een werkdag? Met gordijnen op maat beslis jij.

Een strak detail in je interieur.

Precies passende gordijnen op maat geven je interieur die mooie magazine-uitstraling. Een goedgekozen gordijn, rolgordijn of vouwgordijn op maat is de kers op de taart voor een gebalanceerd en verzorgd interieur.

Volledig elektrisch: handig en veilig.

Je gordijnen laten maken door Poweredblinds betekent dat je kiest voor elektrische raamdecoratie. Dat is niet alleen heel handig in de bediening, maar ook nog eens veilig: ook als je niet thuis bent, bedien je je raamdecoratie heel gemakkelijk via een app. Het lijkt dus net of je thuis bent, en dat schrikt potentiële inbrekers af.

Goed slapen, ook overdag.

Past je raamdecoratie goed, dan glipt er geen daglicht naar binnen als jij dat niet wilt. Zeker als je kiest voor zonverduisterende gordijnen op maat, is je (slaap)kamer goed donker te krijgen op elk moment van de dag. Dit is ook ideaal als je jonge kinderen hebt die ’s middags even naar bed gaan: hun kamer is altijd donker genoeg om goed te slapen. Is het tijd om weer op te staan?

stijlvol elektrisch vouwgordijn

Vouwgordijnen op maat: chic en speels.

Vind je rolgordijnen iets te strak en val je voor gezellige, weelderige, chique interieuritems? Een vouwgordijn op maat sluit dan niet alleen naadloos aan op je kozijnen, maar ook op je wensen.
Vouwgordijnstoffen zijn er in verschillende soorten, waardoor je zelf bepaalt hoeveel licht je binnenlaat door je vouwgordijn.

Alle vouwgordijnen van Poweredblinds zijn powered by Somfy. Je zet ze dus eenvoudig in verbinding met je Smart Home en bedient ze bijvoorbeeld met je Smart Home app, ook als je niet thuis bent. Gebruik je liever een afstandsbediening of een wandschakelaar om je gordijnen op maat te openen of te sluiten? Geen probleem, ook hierin heeft Somfy verschillende keuzes.

Honingraat plisségordijnen op maat: geraffineerde isolatie

Zijn veelzijdigheid en optimale beheersing van de lichtinval belangrijk voor jou? Dan zijn honingraat plisségordijnen de beste gordijnen op maat voor jou. Ook voor plisségordijnen geldt: ze zijn er in verschillende stoffen die het daglicht filteren, gedeeltelijk tegenhouden of geheel blokkeren.

Een honingraat plisségordijn heeft daarnaast nog een extra voordeel: de honingraatstructuur vormt een barrière tussen de binnenruimte en het glas. Warmte kan op deze manier in de zomer moeilijker binnenkomen, en in de winter houdt je plisségordijn de kou juist buiten. Zeker in bijvoorbeeld de badkamer of de slaapkamer, waar je de temperatuur optimaal wilt kunnen beheersen, is het honingraat plisségordijn daarom een slimme keuze.

elektric plissegordijnen
Rolgordijn lichtdoorlatend woonkamer beige

Gordijnen laten maken bij Poweredblinds.

Je rolgordijnen op maat laten maken bij Poweredblinds geeft je 3 duidelijke voordelen:

  • Je hebt veel keuze uit verschillende stoffen en stofeigenschappen;
  • Je elektrische raamdecoratie is voorzien van een betrouwbare en stille Somfymotor;
  • Je gordijnen op maat zijn volledig compatibel met je Somfy Smart Home;
  • Duurzaam productie proces.

Gordijnen op maat laten maken: direct inzicht in de prijs.

Wil je graag je gordijnen op maat laten maken, maar ben je benieuwd naar het prijskaartje dat er aan jouw nieuwe rolgordijnen, vouwgordijnen of plisségordijnen hangt? Bij Poweredblinds stel je je nieuwe gordijnen op maat online samen en zie je realtime de juiste prijs verschijnen bij iedere aanpassing die je doorvoert.

Het is dus niet nodig om een offerte aan te vragen: je ziet de prijs van jouw gewenste gordijnen op maat direct in beeld verschijnen als je je wensen invoert.