Winkelwagen

Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen
ONZE ROLGORDIJNEN OP MAAT GEMAAKT

Kies voor onze gemotoriseerde rolgordijnen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten stof, elk met een eigen karakter en textuur. Ontdek hieronder onze elektrische rolgordijn stoffen en selecteer het rolgordijn dat het beste bij jouw interieur en woning past. De rolgordijnen worden op maat gemaakt volgens de door jou doorgegeven afmetingen.

Bekijk onze rolgordijnen.

Het gemak van elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen bieden je in vergelijking met handbediende rolgordijnen een hoop gemak. Met elektrische of automatische rolgordijnen kun je de manier van bedienen kiezen die bij je past, kun je de rolgordijnen altijd gemakkelijk openen en sluiten en stel je dankzij Somfy je favoriete positie van je rolgordijnen in met één druk op de knop.

Meer informatie.

Rolgordijn lichtdoorlatend slaapkamer
Witte rolgordijnen lichtdoorlatend woonkamer

Kies zelf je gewenste manier van bedienen.

Bij Poweredblinds heb je uitgebreide keuze uit de verschillende bedieningssoorten van je elektrische rolgordijn. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Een éénkanaals afstandsbediening
  • Een meerkanaals afstandsbediening
  • Een wandschakelaar
  • Bediening op batterijen
  • Additionele batterij-oplader
  • TaHoma Smart Control

Meer informatie.

Altijd eenvoudig openen en sluiten.

Hoe groot of zwaar het ook is: als je rolgordijn elektrisch is, kun je het altijd gemakkelijk openen en sluiten. Ook als je zelf door omstandigheden (tijdelijk) geen kracht meer kunt zetten, kun je een elektrisch rolgordijn alsnog gemakkelijk bedienen.

Wat ook een voordeel is: de stoffen van je rolgordijnen worden dankzij de elektrische bediening altijd soepel in- en uitgerold. Dit komt de levensduur ten goede.

Rolgordijnen lichtdoorlatend woonkamer beige
Lichtdoorlatende rolgordijnen met raamdecoratie

Stel je favoriete positie in.

Somfy heeft slim over zijn bedieningsvormen nagedacht: op een Somfy afstandsbediening of muurschakelaar vind je de ‘my’-knop. Daarmee sla je de favoriete posities van je rolgordijnen op en bedien je ze vervolgens met één druk op de knop. Vind je het bijvoorbeeld fijn om je rolgordijn net niet helemaal dicht te doen, zodat er ’s morgens wat daglicht de kamer binnen kan komen? Stel deze positie dan in en je kunt elke avond met één druk op de knop die positie van het elektrisch rolgordijn instellen.

Jouw elektrische rolgordijnen als onderdeel van je Smart Home.

Het fijne van een Smart Home is dat je het zo eenvoudig kunt houden of zo uitgebreid en gemakkelijk kunt maken als je zelf wilt. Zo kun je onze gemotoriseerde rolgordijnen aansluiten op Somfy Smart Home en ze laten samenwerken met bijvoorbeeld je verlichting. Laat je huis bijvoorbeeld reageren op de schemering door je rolgordijnen naar beneden te laten gaan en je verlichting te laten aanspringen. Welkom bij Smart Home.

Scenario’s maken.

Door je rolgordijnen onderdeel te maken van je Smart Home, kun je ze mee laten draaien in scenario’s die je binnen je Smart Home instelt. Door vaste scenario’s binnen je Smart Home te laten opereren, kun je favoriete standen voor allerlei gemotoriseerde onderdelen van je huis instellen. De onderdelen werken vervolgens samen en creëren precies de juiste sfeer voor een bepaalde activiteit of een bepaald tijdstip. Stel bijvoorbeeld een “movie modus” in en laat met één druk op de knop je rolgordijnen zakken, je verlichting dimmen en je verwarming een graadje hoger zetten als je een film of serie gaat kijken.

Mobiele app Somfy Rollerblind screen 2

Bedienen via je smartphone.

Verbind je je automatische rolgordijnen of duo rolgordijnen met je Smart Home, dan stelt dit je ook in staat om je rolgordijn met je telefoon te bedienen. Dat is handig als je ’s avonds op de bank zit met een bord eten op schoot en de zon ineens in je ogen schijnt. Maar is ook perfect als je op je werk ziet dat de hele dag de zon schijnt en je automatisch de rolgordijnen sluit, zodat je straks thuiskomt in een prettig koel huis.

verduisterend rolgordijnen in slaapkamer raamdecoratie

Een goede nachtrust met verduisterende rolgordijnen.

Bij Poweredblinds vind je ook veel verschillende stoffen die verduisterend zijn. Verduisterende rolgordijnen zijn perfect voor in de slaapkamer. Je sluit er het daglicht volledig mee buiten, waardoor je ook overdag in een verduisterde slaapkamer een dutje kunt doen.

Stof tot nadenken.

Bij Poweredblinds vind je veel verschillende stoffen met verduisterende, lichtdoorlatende of gesloten structuur. Je hebt dus veel keuze en vindt sowieso een stof die past bij jouw interieur. Alle automatische rolgordijnen worden voor je op maat gemaakt.

Verder heb je de volgende voordelen als je je elektrische rolgordijnen aanschaft bij Poweredblinds:

  • Uitgebreide garantie op zowel het rolgordijn als de motor;
  • Binnen 2 werkdagen verzenden we gratis kleurstalen van alle rolgordijnstoffen;
  • Gratis verzending van alle rolgordijnen in Nederland.
Witte rolgordijnen lichtdoorlatend woonkamer