Winkelwagen

Elektrische plissegordijnen

Stay warm & keep cool!

De thermische eigenschappen van honingraat plisségordijnen veranderen met de seizoenen. In de zomer helpt het honingraatontwerp de zonnestralen te weerkaatsen en kamers koel te houden (ze kunnen de warmteabsorptie tot 78% verminderen). In de winter helpt de celstructuur warmte vast te houden door lucht in de cellen op te sluiten wanneer de jaloezie wordt neergelaten, waardoor een isolatiedeken voor jouw raam ontstaat.

palma elektrische honingraatgordijnen grijs
Palma verduisterend Elektrische Honingraatgordijnen

Mind the gap!

Eén van de belangrijkste voordelen van een honingraat plisségordijn is dat het geen opening heeft aan de zijkant – de stof beslaat de volledige breedte van de bovenrail en onderlat. De rand van de stof zit dus heel dicht bij de uitsparing in het raam, waardoor het doorgelaten licht minimaal is.

The grey touch.

Moderne ramen en deurkozijnen worden steeds breder verkrijgbaar in een assortiment van verschillende afwerkingen – de meest populaire kleur is antracietgrijs (RAL 7016). Daarom bieden we bij onze honingraat plissés een keuze uit antracietgrijze of witte profielafwerking. Selecteer eenvoudig jouw gewenste afwerking bij het configureren van jouw op maat gemaakte honingraat plisségordijn.

plissegordijnen op maat
honingraat plissegordijnen

Onze stoffen: verschillend van karakter.

Verduisterend. 

Kies je voor verduisterende stof voor je automatische plisségordijnen, dan houden de gordijnen al het daglicht buiten. Je kunt de gemotoriseerde plisségordijnen dan gebruiken om de kamer volledig te verduisteren. Dit maakt verduisterende plisségordijnen perfect geschikt voor in de slaapkamer als je houdt van volledige duisternis in de slaapkamer.

Bekijk hier onze blackout stoffen.

 

Dimout.

Dimout plisségordijnen nemen, in tegenstelling tot verduisterende plisségordijnen, niet al het daglicht weg. Wel dimmen ze het licht. De dimout honingraat plisségordijnen van Poweredblinds hebben lichtfilterfactor 3. Ze zitten dus precies tussen lichtfilterfactor 1 (lichtdoorlatende stof die veel licht doorlaat) en lichtfilterfactor 5 (verduisterende stof die geen licht doorlaat) in.

Bekijk hier onze dimout stoffen.

Honingraat plisségordijnen op maat.

Bij Poweredblinds bestel je eenvoudig elektrische honingraat plisségordijnen op maat. Bij elk honingraat plisségordijn vind je uitgebreide meetinstructies. Zo weet je zeker dat je juist meet en dat jouw automatische plisségordijn straks perfect in of op je kozijn past.

Een elektrisch plisségordijn van Poweredblinds kan zeer uiteenlopende afmetingen hebben:

  • Breedte tussen de 40 en 200 centimeter;
  • Hoogte tussen de 35 en 260 centimeter.
verduisterende honingraat plissegordijnen
honingraat plissegordijnen in keuken

Honingraat plisségordijnen met elektrische bediening.

Wat voor soort bediening gebruik jij graag voor je gordijn? Kies je voor een wandschakelaar of vind je een afstandsbediening handiger?

Bij Poweredblinds heb je uitgebreide keuze uit de verschillende opties voor de bediening van je honingraat plisségordijnen. Zo stem je niet alleen de kleur af of je interieur, maar sluit het honingraat plisségordijn ook qua gebruik perfect aan op je levensstijl.

Bekijk hier de mogelijkheden.

 

 

Elektrische plisségordijnen van Poweredblinds: de voordelen

De automatische plisségordijnen van Poweredblinds zijn van hoge kwaliteit en hebben daarnaast nog andere in het oog springende voordelen.

 

Honingraatvorm met groot isolatievoordeel:
Door de innovatieve honingraatstructuur zorgen de plisségordijnen voor een optimale temperatuurregulering. Kou die van het venster komt in de winter, wordt effectief geweerd. Ook hitte van buiten stuit in de zomer op een thermische barrière. Verder werkt de honingraatstructuur ook geluidsabsorberend.

Van elk stoftype waarin wij honingraat plisségordijnen aanbieden, is een gratis kleurstaal aan te vragen. Ook de levering van jouw plisségordijnen is gratis in zowel Nederland als België.

Kwalitatieve motor van het merk Somfy:
Alle elektrische plisségordijnen van Poweredblinds zijn uitgerust met een krachtige motor van het kwalitatief hoogstaande merk Somfy. Je koopt dus een kwalitatief elektrisch apparaat dat gemaakt is voor een lange levensduur. Op de motor ontvang je maar liefst 5 jaar garantie.

Dankzij de Somfy motoren in onze raamdecoratie kun je je elektrische plisségordijnen opnemen in je Somfy Smart Home systeem.

Veel keuze in bedieningsopties:
Of je jouw elektrische plisségordijn nu liever met een wandschakelaar, een éénkanaals of meerkanaals handzender of met je telefoon bedient, met de plisségordijnen van Poweredblinds kies je voor de bedieningsvorm die aansluit bij je levensstijl. Uiteraard kun je de verschillende bedieningsmogelijkheden naar hartelust combineren.

Uitgebreide garantie op stof, motor en accessoires:
Bij Poweredblinds staan we garant voor de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we, naast de standaard wettelijke garantie op alle producten, 2 jaar aanvullende garantie op de stoffen en 5 jaar op de motor van jouw elektrisch plisségordijn, elektrisch rolgordijn of automatisch vouwgordijn en Somfy accessoires zoals afstandsbedieningen en stroomvoorzieningsopties.