Winkelwagen

Bamboe Jaloezieen

Bamboe Jaloezieën

Privacy en natuur. De gouden combinatie van de bamboe jaloezieën. Duik in de wereld van deze sfeermaker en ontdek de uitstraling bij ieder interieur. Neem de ambiance van jouw woning in eigen hand en zet de juiste en gewenste toon op ieder moment van de dag.

Bekijk onze bamboe jaloezieën!

Houten jaloezieën woonkamer

Elegant en warme sfeer creëren

Creëer een natuurlijke uitstraling met bamboe jaloezieën. Deze duurzame houtsoort oogt elegant en geeft een warme sfeer aan jouw interieur. Net als iedere andere jaloezie zijn de bamboe jaloezieën eenvoudig te bedienen. In één handomdraai verander je de lichtinval in jouw woning en daarmee de totale sfeer in huis. Van licht en uitnodigend tot donker en privacygevoelig: schakel eindeloos tussen diverse ambiances.

Het duurzame karakter van bamboe lamellen

Bamboe is het snelst groeiende houtsoort ter wereld. Dit maakt bamboe tot duurzaam materiaal en een verantwoorde en milieuvriendelijke keuze voor jouw jaloezieën. Bamboe is volledig afbreekbaar en kan vaak geoogst worden. Naast dat het materiaal ontzettend sfeervol is in jouw interieur, maak je dus een welbewuste keuze voor de natuur. Dubbel zo natuurlijk dus.

jaloezieen
Witte houten jaloezieën elektrisch

Bamboe jaloezieën onder de loep

Bamboe jaloezieën hebben een dun en strak karakter. Het voordeel hiervan is dat de jaloezieën erg licht zijn. Niet alleen oogt dit ontzettend luxe, ze zijn ook nog eens eenvoudig te bedienen. Doordat het materiaal veel lichter is dan hout, zijn de lamellen simpel op te trekken. Het is daarom ook niet heel verrassend dat de bamboe jaloezieën steeds vaker terugkomen in interieurtrends. Met bamboe lamellen balanceer je tussen luxe en eenvoud.

 

Haal de warmte in huis met bamboe lamellen

Warm en sfeervol: door de natuurlijke eigenschap van bamboe creëer je een fijne sfeer in huis. Het materiaal heeft een warme en zachte kleur. Optimaal voor een rustgevende uitstraling. De bamboe jaloezie past binnen ieder interieur en is een waardevolle toevoeging voor jouw woning. Zeer sfeerbepalend voor in de woonkamer, praktisch voor in de slaapkamer. Met de warme kleuren van het bamboe en de speelsheid van de lichtinval zet je een prachtige ambiance in huis.

Elektrische houten jaloezieen

Bamboe jaloezieën op maat

Als je fan bent van de bamboe jaloezieën, kun je deze bij Poweredblinds op maat laten maken. Hierdoor kun je ervan op aan dat deze niet alleen sfeervol zijn, maar ook precies in vorm aansluiten op jouw huis. Raamdecoratie op maat gemaakt sluiten niet alleen perfect aan bij de sfeer in jouw woning, maar zijn exact afgestemd op de kleinste hoekjes of randen. Zo voorkom je dat er toch nog licht naar binnen valt of door smalle kiertjes het huis in schijnt. We stemmen jouw jaloezieën nauw aan op jouw wensen en creëren de sfeer waar jij naar op zoek bent.

Van de slaapkamer tot badkamer: dit kun je met een bamboe jaloezie

De bamboe jaloezie komt uitstekend tot haar recht in de meeste kamers in huis. Van een warme uitstraling in de woonkamer tot een verduisterend effect in de slaapkamer: de mogelijkheden zijn eindeloos. Je stemt de bamboe jaloezieën volledig af op iedere ruimte in huis. Toch zijn er ook ruimtes waar bamboe iets minder wenselijk is. Dit gaat met name om vochtige kamers, zoals de badkamer. Bamboe jaloezieën zijn niet bestand tegen vocht en kunnen hierdoor gaan vervormen. Je kunt hier bijvoorbeeld beter aluminium jaloezieën installeren, om de kwaliteit van de raambekleding te behouden.

badkamer elektrische jaloezieen
Elektrische Jaloezieen in woonkamer

Vind de balans tussen licht en donker

Met de bamboe jaloezieën speel je met licht en schaduw. De raambekleding is multifunctioneel: het houdt de zon buitenshuis, ondersteunt bij de privacy en geeft de gepaste sfeer in de ruimte. Door de simpele bediening van de bamboe houten jaloezieën varieer je snel tussen talloze sferen. Een lichte ruimte hier, een gedimde, romantische sfeer daar: je regelt de lichtinval hoe en wanneer je dit wilt.  Jij hebt de regie in handen. Kies de stand bij de doorkijk waar jij behoefte aan hebt.

Combineer jouw bamboe jaloezieën met een smart home

Kies jij voor bamboe jaloezieën bij Poweredblinds, dan kies je voor gemak. Al onze raamdecoratie is standaard voorzien van een elektrische aandrijving. Met één druk op de knop zet jij jouw lamellen in de gewenste stand. Je verandert de sfeer zonder enkele moeite en speelt eenvoudig met talloze sferen. De motor doet het werk en stelt de bamboe jaloezieën in op de perfecte sfeer voor dat moment.

Bouw jij aan een smart home? Onze bamboe of houten jaloezieën op maat zijn te koppelen aan jouw smart home systeem. Zo hoef je nooit meer na te denken over jouw elektrische raamdecoratie, maar bestuur je deze waar en wanneer je dit wilt. Onze jaloezieën zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een uniek comfort.

houten jaloezie antraciet

Haal de bamboe jaloezieën van Poweredblinds in huis

 

Creëer harmonie in huis met de bamboe jaloezieën van Poweredblinds. De jaloezieën passen bij ieder interieur en bieden de perfecte ambiance voor ieder moment. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning of wil je eens sparren over andere soorten raambekleding (duo rolgordijnen, rolgordijnen of elektrische plisségordijnen). Neem gerust even contact met ons op.