Winkelwagen

Aluminium Jaloezieen

Aluminium Jaloezieën
Onze nieuwe collectie elektrische aluminium jaloezieën:

We zijn druk bezig geweest met onze nieuwe collectie aluminium jaloezieën. Nieuw toegevoegd aan ons assortiment zijn aluminium jaloezieën (25mm) in 3 soorten en totaal 22 kleuren!

Lees hier meer over de verschillende ‘At a Glance’ aluminium jaloezieën.

Sfeervolle oplossing voor jouw ramen:

Je zoekt naar een sfeervolle oplossing voor de ramen in jouw woning. Een balans tussen licht en donker, sfeer en privacy. Aluminium jaloezieën vormen die balans. Het biedt de oplossing om eenvoudig te variëren met de lichtinval en deze af te stellen naar eigen wens. Aluminium jaloezieën zijn tijdloos. Met de raamdecoratie haal je sfeer in huis, maar houd je pottenkijkers buiten de deur. Bij Poweredblinds stem je jouw aluminium jaloezieën af op ieder interieur.

Bekijk hier onze aluminium jaloezieën.

Speel met sfeer door aluminium jaloezieën

Met aluminium jaloezieën kun je gemakkelijk schakelen tussen diverse sferen. ’s Avonds maak je je woning avondproof, terwijl je overdag zoveel mogelijk licht naar binnen laat vallen. In één handomdraai kun je jouw woning omtoveren tot romantisch, gedempte sfeer, terwijl je ’s ochtends vooral voor veel lichtinval kiest. Jij hebt de regie in handen.

Aluminium jaloezieën hebben een moderne uitstraling en zijn voordeliger dan houten lamellen of jaloezieën. Ze geven een strakke indruk en zijn de finishing touch in jouw interieur. Wil jij alle sfeer in huis halen die erin zit en eenvoudig kunnen schakelen tussen diverse uitstralingen? Doe dit met aluminium jaloezieën.

Houten jaloezieën woonkamer
Horizontale elektrische aluminium jaloezieën

Vochtbestendige aluminium jaloezieën

Anders dan de houten jaloezieën zijn de aluminium jaloezieën vochtbestendig. Hierdoor nemen zij geen vocht uit de lucht op en blijven ze in goede conditie. Waar de houten jaloezieën minder geschikt zijn in badkamers, bieden de aluminium jaloezieën hier de uitkomst. Het materiaal komt uitstekend tot zijn recht in vochtige ruimtes zoals de badkamer of de keuken.

Bovendien is het aluminium goed schoon te maken. Hierdoor kun je het stof eenvoudig weghalen van de jaloezieën en zijn vlekken snel te verwijderen. Zo kun je dus nog jaren profiteren van jouw raambekleding en blijven zij in uitstekende staat.

 

Van aluminium jaloezieën naar privacy

Sommige ruimtes in de woning vragen om extra privacy. De badkamer is hier één van. Met aluminium jaloezieën (ook wel aluminium shutters)voorkom je dat voorbijgangers de ruimte in kunnen kijken, zonder dat je lichtinval tegenhoudt. Je kunt deze zo instellen dat de lichtinval optimaal is, maar je wel de nodige privacy ontvangt. Je kunt zeer subtiel schakelen tussen verschillende sferen en variëren tussen diverse standen. Pas deze aan naar jouw wens en houd pottenkijkers buiten de deur. Zo kun je, ook met een grote raampartij, je persoonlijke levenssfeer behouden, maar toch het gewenste licht in huis ontvangen.

Cassette elektrische aluminium jaloezieën
Horizontale elektrische aluminium jaloezieën zilver

Aluminium jaloezieën op maat gemaakt

Kies je voor de aluminium jaloezieën van Poweredblinds, dan worden deze voor jou op maat gemaakt. Hierdoor ben je er zeker van dat deze aansluiten bij jouw interieur en exact passen bij jouw woonwensen. Zo kun je straks kiezen voor aluminium jaloezieën van 25mm of 50mm, die extra sfeer geven aan je kamers. We passen de aluminium jaloezieën aan op de desbetreffende ruimte. Kies je ervoor om de jaloezieën in de slaapkamer te plaatsen, dan maken wij deze extra verduisterend door het licht te blokkeren met een extra ladderband. We schikken de raambekleding exact tot de gewenste functie: van de verduistering in de slaapkamer tot privacy bestending in de badkamer. Jij kiest, wij maken.

Elektrische aluminium jaloezieën

Jouw aluminium jaloezieën met één druk op de knop instellen naar jouw wens? De raambekleding ontvang je met een elektrische buismotor van ons kwaliteitsmerk Somfy. Hierdoor kun je de aluminium jaloezieën automatisch besturen en exact in de stand zetten die jij wenst. Bouw jij aan een smart home? Dan kun je de jaloezieën hier eenvoudig bij aansluiten. Zo maak je je raambekleding onderdeel van jouw slimme huis en kun je deze zelfs op afstand nog besturen. Geniet van het gemak dat de elektrische aluminium jaloezieën je bieden en varieer snel en simpel tussen verschillende lichtinvallen.

Cassette elektrische aluminium jaloezieën zilver
Elektrische Jaloezieen in woonkamer

Aluminium jaloezieën: modern en tijdloos

Maak je interieur helemaal compleet met de aluminium jaloezieën van Poweredblinds. Vertrouw op een uitstekende kwaliteit en profiteer jaren van onze raambekleding. Bovendien investeer je meteen in de toekomst. Iedere toevoeging is een stap dichter bij jouw volledige smart home. Met Poweredblinds vergroot je de ontspanning en het gemak in huis, waardoor je écht even tot rust kunt komen. Door een gecontroleerd gebruik van de jaloezieën en een automatische besturing voorkom je dat je de bekleding te schielijk zult sluiten, waardoor de jaloezieën voor langere tijd mee kunnen. Maak je leven makkelijker en kies voor de aluminium jaloezieën van Poweredblinds.

Wil je de jaloezieën optimaal laten aansluiten bij jouw woning? Bestel onze gratis kleurstalen en maak de weloverwogen keuze voor de door jouw gewenste raambekleding.